Det var en bekant som har en släkting som går på Eriksdalsskolan som hade tjatat på rektorn om att få dit Drag Race Sverige-vinnaren, och Admira tackade stolt ja till uppgiften.
– Jag kände av sentimentala skäl att det var lockande att komma tillbaka, särskilt nu när skolan är hbtq-certiferad. Det var fantastiskt att vara tillbaka och blir så varmt välkomnad av alla lärare och barn.

Admira har de senaste haft ett par uppdrag som innefattat en yngre publik och då passar hon på att berätta sin draghistoria.
– Jag började när jag var i deras ålder, och det blir en naturlig öppning att få fram det budskap jag hade behövt höra: Att en vuxen person säger att det är okej att sticka ut och vara annorlunda.

Du gav nyligen också en show där allt började, på din gymnasieskola på Södra Latin?
– Ja, elevkåren hade sett att jag gått där och pratat ihop sig, så dom kontaktade mig. Jag tyckte det var kul eftersom det var där allt började för exakt tio år sen. Framför allt var de så engagerade i allt, de satte upp plakat och affischer och det var mer folk i aulan nu än under min show för tio år sedan. Det var helt galet! Det fina är att jag märker att den yngre generationen känns så mycket mer öppna än för tio år sedan, jag ser en jättestor skillnad och det är otroligt fint att se.