Hur mycket tid spenderar du på olika appar? Och hur lyckligt, eller olycklig blir du av det ständiga surfandet?

För att få svaret på hur det ser ut just hur har den social medie-kritiska sajten timewellspent.io tillsammans med appen Moment kartlagt 200 000 användares tid spenderad på oliak appar och hur mycket glädje eller olycka de upplevde att det fick ut av sitt användande.

Den första appen att rikta sig till gaymarknaden, Grindr, toppar listan över de appar som skapar en mest olycklig känsla. 61 minuter om dagens ägnas i snitt på den appen och hela 77% säger att de känner sig olyckliga av att använda den. Facebook, som hamnar på tredje plats, spenderar användarna ca 59 minuter på och 62% uppger att användningen gör dem olyckliga.

Grindrs straighta motsvarighet, Tindr, hamnar också på tio i topp-listan över de appar som gör oss mest olyckliga, men klarar sig ändå något bättre med 22 minuters användning och 56% som uppfattar sig olyckliga an sitt bruk, eller missbruk.

Time Well Spent menar att samhället har blivit kapad av teknologin och skadar vår mentala hälsa, demokratin, social relationer och våra barn.

Deras mål är att påverka utvecklingen så till mer mänskligt anpassad teknologi, ”som tar oss från den teknologi som påtvingar oss uppmärksamhet och eroderar samhället, till en teknik som skyddar våra sinnen och förnyar samhället”.