Strax innan Covid-19 på allvar bröt ut kunde Mr Puppy Europa utses i Antwerpen i början av mars.

På plats fanns Sveriges egen Puppy som röstades fram av Puppy-gänget under Baltic Battle i höstas.

– Vi lyckades iallafall genomföra ”Pup Europe”-tävligen i Antwerpen och jag kom på en hedrande tredje plats, berättar Puppy Sweden Pierre, eller Zach som är hans ”pup-namn”,för QX och lägger till att ” kändes helt okej med tanke på att det var första gången för både mig och Sverige att vara med.”

– Berätta om Mr Puppy Europa!
– Det är en blandning mellan en talangtävling och en representationstävling med en gnutta Miss universum-inslag, svarar Pierre med en smiley. Talangdelen består i att du ska göra ett uppträdande som pup, vilket ju lämnar öppet för i princip vad som helst, precis som det fantastiska med att vara pup. Att du är dig själv och bjuder på något underhållande för att i nästa stund visa att du är ”good boi” och kan jaga en boll och vifta på svansen.
– Själva representationsdelen är mer seriös där du blir intervjuad kring vad du har gjort för pup-communityt på hemmaplan och vad du vill göra för pup-communityt i Europa.
För Pierre var det senare inslaget enkelt att klara. Han har varit med att starta communityt i Stockholm via SLM och Stockholm Pride under förra året och reste till Spanien förra året för att vara med och välja Mr Pup Spain.
– Jag åker för jag vill visa upp för Europa att vi har ett växande community här och vill byta erfarenhet med andra pups runt om i Europa. Vi är en ganska ny fetisch som måste hålla ihop och utvecklas tillsammans. Eftersom pup-scenen är ganska ny Europa så är den verkligen i sin blom och växer och utvecklas hela tiden. Jag upplever att vi har en otrolig gemenskap och viftar alltid på svansen varje gång vi stöter på en ny pup.
– Hur kommer man i kontakt med er här i Sverige?
– Vi pups i Stockholm hänger på SLM där vi har bildat en egen sektion. I början av januari hade vi vår första pup night club som var välbesökt. Vi har även planer på samarbete med andra fetisch organisationer i Stockholm och Sverige.
Just nu, till följd av Covid-19, har SLM stängt sina lokaler, men när det väl öppnar igen är det första söndagen i månaden som gäller på klubben.
Pup Trumpet blev mesta Pup i hela Europa!
Vinnaren av Mr Puppy-tävlingen blev brittiska PupTrumpet