Jesper – Idolen med nio liv

I fredags lämnade han Idol 2016, men innan dess hann den 28-årige idolen göra avtryck. För QX berättar han om drömjobbet, utkomsten och varför det går så segt att få booty calls-till Idol-hotellet…

Dags att nominera!

Nu öppnar QX nomineringsslussarna inför 2017 års Gaygala. Vem ska prisas på årets roligaste gala? Ni bestämmer!

Rhodos – i trippel dos

QX har besökt den grekiska semesterfavoriten och bott på tre olika hotell för att se hur man semestrar bäst: Urban lyx, livligt familjehotell eller lugnt porigt.

New York!

QX New York-expert Anders Öhrman tipsar om alla saker du inte får missa när du besöker den stora staden i väst.

I Los Angeles – i Britneys fotspår

QX medarbetare Marcus Jarl åkte till LA för att göra staden i Britney Spears fotspår. Han besökte Sometimes-piren, Baby One More Time-skolan, och den där frisörsalongen…

Nathalie siktar på medalj

I december är det dags för handbolls-EM för damer i Sverige. En av dem som hoppas på medalj för Sverige är målgöraren och proffset Nathalie Hagman. Till vardags bor hon med sin flickvän, Danmarks handbollsproffs Kristine Kristiansen, i Köpenhamn, men när Nathalie var i Stockholm passade QX på att dejta henne över en kaffe.

Lost on LP

Hon kallas kort och gott för LP och har en hit just nu med Lost On You. För QX berättar hon om nya flickvännens reaktion på låtar om ex, samarbetet med RedOne och om den där hemska scenen i Orange is the new black som gjorde att hon fick en hit i somras.

Dessutom träffar vi SAS presschef Fredrik Henriksson, lyssnar på Little Mix nya, pratar turné med Silvana Imam och så skriver Sara Lövestam krönika om ett möte på Pride som berörde henne. Detta och mycket annat i QX December!