Ladda ner QX Februari 2010 som PDF

Melodifestivalen 2010 – Årets rysare
Qx har träffat alla de hetaste namnen inför årets tv-händelse och plåtat dom på temat rysare. Ni får se Darin, Alcazar, Jöback, Pernilla, Jessica och de andra som ni ALDRIG sett dom förut…

Vanessas hemlighet
”Vanessa och jag fnittrar medan vi utbyter sminktips och skvallrar om hur det känns att få orgasm som kvinna. Och det är inget märkligt med det. Bortsett från att Vanessa tidigare hette Alvaro – och levde som kille”. QX Magda Gad har mött transsexuella Vanessa.

Tom Ford debuterar
Modedesignern Tom Ford insisterar på att hans debutfilm En enda man inte är en bögfilm. Han hoppas däremot att framställningen av kärleksförhållandet mellan två män kommer att ses som något fullständigt självklart. QX har mött modekungen för en exklusiv intervju.

Cynthia tar strid
– Jag har aldrig förändrats. Jag är bara en kvinna kär i en annan kvinna.
Så sa Sex and the City-stjärnan Cynthia Nixon, som spelar Miranda i
serien, i Miami i januari vid starten för en tre år lång kampanj för att
avskaffa förbudet mot att Floridas homosexuella prövas som adoptivföräldrar.

19 frågor till Dolph Lundgren
– Mina homovänner förgyller tillvaron så att det inte blir så jävla tråkigt hela tiden, beröättar Dolph Lundgren i en väldigt öppen intervju med QX. Han berättar också varför han ville leda Melodifestivalen, om tiden med Grace Jones och det där ryktet om storleken…

33 saker att se fram emot i vår
Vi har letat fram 33 saker som definitivt gör att ni känner att vi går mot ljusare tider. Alltifrån en ny gayklubbsöppning i Malmö till Simon Stahos nya lesbiska drama Kärlekens krigare.

Dessutom har vi sett Tom Fords regidebut En enda man, läst Liza Marklunds samarbete Postcard Killers med deckarkungen James Patterson, lyssnat på skivor med Alexandra Burke, Kesha & Sophie Zelmani. Och så blir det såklart en massa annat!
Missa inte QX Februari!