I QX mars som kommer ut idag presenterar vi 8 kvinnor vi beundrar, träffar Robinson-Annika, låter Let’s Dance-Mattias kasta kläderna och imponeras av två gaykillar som ska åka Vasaloppet.
Här är lite ur innehållet.


Ladda ner QX Mars som PDF (ca 20 mb)

8 kvinnor vi beundrar
Den 8 mars är det kvinnodagen därför har vi valt ut de 8 svensak kvinnor som vi beundrar mest.

Mmmmmm…Mattias
Många har sett honom som ”den tredje killen i EMD”. Men nu har han presenterat sig för svenska folket i Let’s Dance. QX har fått upp ögonen för hans nya kropp och bjöd självklart upp till dans. Får vi lov, Mattias Andreasson?

Han gör sitt 23:e Vasalopp
Martinus åker Vasaloppet för första gången i år. Birger kör sitt 23:e. Möt killarna som snart ska ta sig från Sälen till Mora.

Robinson-Annika vill ha en dam-ö
Utrymme. Det är något som Annika Holtz är van att få. Får hon inte plats, så tar hon plats. Nu vill hon ge plats åt andra, som inte känner sig och ser ut som flator borde. Om nu någon minns Robinson-Annika…

19 frågor till Salem l Fakir
För två år sedan tog han storslam på Grammisgalan, med fyra priser att ta hem till Fruängen. Nu laddar han inför Schlagerfinalen i Globen genom att vara så lite insatt som möjligt, samtidigt som han väntar på att nya skivan ”Ignore” ska släppas.

Gaygalan 2010
”Love Love Love” sjöng Agnes från scenen bland vinnare och artister i Gaygaöans avslutningsnummer. Och visst var det k’rlek i luften denna februarikväll på Cirkus i Stockholm.

Dessutom:
QX Mat & Dryck-kille Håkan Svensson är snart vara med i TV4-succén Halvåtta hos mig, vi gratulerar Zipper-Tobbe som fick pris på Gaygalan för Årets Gayställe och ringer till Moa Svahn som snart tar plats i Morgonpasset. Och så har vi träffat författarinnan Sapphire, varit och sett ”I love you Phillip Morris” och lyssnat på Salem Al Fakirs nya skiva. Qruiserkillen heter Johannes och är singel.