Idag kommer QX april-nummer. På omslaget syns William Spetz som för största gången berättar om hur det var att komma ut offentligt, och att det blev precis som han hoppats på.


En vuxnare William

William Spetz har gått från YouTube-stjärna i pojkrummet i Umeå till att göra succé med sin egenskrivna enmansshow ”Mormor jag vet att du är i himlen, men har du tid en timme?” Nu är han ute på turné med föreställningen, som är en hyllning till hans mormor Ulla. För QX berättar William om uppväxten, gaygalalyckan och hur det var att komma ut.

En annan Anja
Efter en cha cha och en american smooth har Anja fått så pass mycket beröm och poäng av juryn i Let’s Dance att hon tillhör vinnarkandidaterna. QX bjöd upp till frukost…

Sveriges modigaste Tova-Sophia
I april dyker en tjej vid namn Tova-Sophia upp i rutan. Hon är en av utmanarna i TV3:s nya storsatsning Sveriges modigaste. Där utsätts deltagarna för att hänga 100 meter över havet, sänkas ner i burar under vatten och kasta sig ur brinnande bilar. Men för Tova-Sophia är det småsaker. För den här intervjun är det modigaste hon gjort.

Mäklarkungen i Malmö
Han drömde om att bli en framgångsrik designer för något av de stora modehusen i Frankrike, men livet tog en annan vändning och idag är han VD med 70 anställda på egna mäklarbyrån som han startade för 20 år sen. Möt Johan Linde, framgångsrik mäklare med rötterna i den skånska myllan.

Kakan, Bard & Talangerna
Alexander Bard och Kakan Hermansson utgör ”hbtq-halvan” i nya Talang-juryn som även består av komikern David Batra och sångerskan LaGaylia Frazier. De utlovar stolta hbtq-akter, politiska statements, starka dansnummer och framträdanden som triggar tårkanalerna – till och med Alexander Bards.

A Sense of Spring
Vi valde ut de snyggaste plaggen just nu, checkade in på Haymarket by Scandic och tog med oss Qruiserkillen Emanuel.

Dessutom har vi besökt gaypafet som driver en omtalad inredningsstudio/butik i Stockholm, träffat konstnären Christian Bergenstråhle och så recenserar vi nya transdramat Three Generations. Detta och mycket mer i QX april!

 

Få QX hem i brevlådan. Här kan du prenumerera!

Här hittar du tidningen QX