Mr Gay 2017
Åtta kandidater gör upp om titeln Mr Gay Sverige när tävlingen äger rum under Stockholm pride. Här möter ni de tävlande killarna för första gången.

Är Beri vår nästa stora stjärna?
Beri Gerwise är en 20-årig rappare från Upplands Väsby. Hon har redan hunnit få bluesdrottningen Louise Hoffsten att ful-gråta i TV4:s ”Lyckliga Gatan” med sin tolkning av På Andra Sidan Vättern. I sommar tar hon ett bestämt kliv framåt med debutalbumet ”Rum”. Tio låtar om allt det som är livet, fast med en ultralesbisk eftersmak.

Pride i vardagen
Vi har träffat tre svenska straighta kända personer och kollat hur mycket Pride de har i sin vardag.

Vi är Trams-Frans-fans
23-årige Frans Strandberg har gjort succé med sina vassa iakttagelser av Sveriges kändiselit. För oss berättar han om schlagerdivornas hat, Anna Book-gate och hur det var att komma ut.

En frukost med Nick Jonas
QX har ätit frukost med den hunkige sångaren med de omtalade armhålorna…

Från Qruiser till altare
Ett harmlöst meddelande på Qruiser en mörk januarikväll skulle ta Marie, 59 och Lena, 51 hela vägen till Engelbrektskyrkans altare en sommardag i juni. I vita prinsessklänningar sa de ja till varandra knappt ett och ett halv år senare. Häng med på bröllopet!

Kan du flaggornas betydelse?
Det vimlar av flaggor i HBTQ-sfären. Men vad betyder dom? QX reder upp!

Festerna under Stockholm Pride
Som vanligt har vi sammanställt alla fester under den stora Prideveckan.

Dessutom reder vi ut vem Daniel Redgert är, pratar med Johan Ehn om hans debutbok, kollar in hur bra den bisexuella filmhjältinnan i Atomic Blonde är, och listar åtta anledningar att älska Stockholms-aktuella superdrugan Alyssa Edwards.
Och så klart en massa annat!