Så mycket Saade
Manboy Saade har vuxit upp och är snart superaktuell i ”Så Mycket Bättre”. För QX berättar han om förhållandet till Mello-hitsen, inspelningarna på Gotland, gaygiget i Ryssland – och det där stoooora ryktet…

Generalen ser ett slut – men inte än
Som stort Mellofan trodde jag inte att jag skulle få en påtagligt ny bild av Christer Björkman när jag öppnade hans självbiografi Generalen. Men vad jag än trodde så trodde jag fel. QX Ronny Larsson träffade Christer Björkman för att prata komma-ut-ånger, Melodifestivalen 2018 och den där helgen i Malmö i november som bara handlar om Cellogeneralen.

Johanna Larsson
Johanna Larsson är Sveriges högst rankade tennis-spelare och lever gott på sin tennis. Hon har varit proffs i elva år och representerat Sverige i 13 år, men aldrig har hon fått så mycket uppmärksamhet, på så kort tid, som när det kom fram att hon skulle vara med i ”Regnbågshjältar” på SVT.

Så mycket bättre – US edition
Den 21 oktober börjar äntligen en ny säsong av ”Så mycket bättre” vilket alltid ger oss samma tanke. Hur skulle det se ut om det kom en amerikansk version? Vilka skulle vara med, vad skulle bli den största snackisen och vem skulle få den ultimata hiten? Sju av USA’s största artister möts på en ranch utanför Los Angeles för första säsongen av ”So Much Better”: Beyonce, Ricky Martin, Britney Spears, Dolly Parton, Kanye West, Bruce Springsteen och Justin Bieber.

Häng med pamela på Ella-festivalen
DJ Pamela har varit på världens största tjejfest.

Patrik har snart sett hela världen!
Patrik Rudqvist har precis packat ryggsäcken för att ge sig ut på ännu en långresa. Den här gången kommer han vara borta i åtta månader – minst. Första anhalten blir Peking. Sen vet han inte. Han tar det som det kommer.

Birmingham Baby!

Birmingham är Storbritanniens näst största stad med ca en miljon invånare. QX Ronny Larsson åkte dit över en helg för att kolla läget. Häng med!

Rasmus resor följs av 50 000 på Instagram
Rasmus Söder reser mer än de flesta och följs av tusentals på instagram. Och nu lär det bli fler…

Dessutom har vi varit i Twin Peaks, pratat med Josefin Neldén som spelar lesbisk i SVTs nya serie Vår tid är nu och mycket annat. Ladda ner eller hämta hem QX Oktober nu!