Allt för Sverige-Dylan
26-åriga Dylan Ratell är årets hbtq-tillskott i SVT:s tungviktare Allt för Sverige. På andra sidan Atlanten är han något så sällsynt som en fast anställd Broadway-artist med rollen Mary Sunshine i musikalen Chicago. En gränslöst tjusig journalistdam med en försmak för de mest tragiska historierna.

Kathy Griffin
…besöker Sverige i november för en föreställning. Den amerikanska skådespelerskan och komikern visar sig vara lika rolig i intervjusammanhang när QX Marcus Jarl ringde upp henne.

Gods own Country
Den brittiska filmen har kallats för en ny Brokeback Mountain. QX frilansare Gunnar Rehlin har träffat mannen bakom filmen.

Regnbågsvandring i Paris
Planerar du att möta våren i Paris? QX-medarbetaren Nicolas Jacquemot tipsar om de bästa regnbågsstoppen med historia. Björnbus, gaychock och homovandring på kyrkogård – här är tio grejer du inte får missa.

Love for Leonora
Nej, det blev inte så mycket Leonora i rutan i höstens Bonde söker fru. Men vi är såklart glada att Leonora Vilhelmson hittat kärleken i Louise.

Europas nordligaste vingård ligger i Flen
..och QX matskribent Håkan Svensson har besökt den.

Whippet Lab – mer än bara en krog
Saknar du populära Roxy på Södermalm i Stockholm? Då kanske Whippet Lab kan vara stället för dig. Restaurangen ägs och drivs av Jami Weinstein och VS Brodie från New York respektive Detroit. Men Whippet Lab är så mycket mer än bara en krog.

Tio år med Bee
Göteborgs älskade Bee Bar & Kök fyller 10 i år. Dessutom firar Bee Malmö 5 år. Klart att QX uppmärksammar jubilarerna.

Dessutom blir det shots-test, besök på gamla Torget numera Hjärtat på Torget, showaktuella Babsan samlar sina favoriter och så delar QX filmrecensent Andreas Samuelson ut film full pott, fem QX….