Antonia & Viktoria
Viktoria Harrysson
och Antonia Lindholm är två tonårstjejer som inte bara brottas med vanliga tonårsproblem, de är dessutom födda i fel kropp. Men glöm att det låter dem begränsas. QX kände direkt att vi ville lyfta fram två öppna, modiga, coola och smarta förebilder som har framtiden för sig.

En Oscar för Call me by your name?
Call Me by Your Name är en av de senaste årens mest sensuella kärleksfilmer. Baserad på boken av André Aciman berättar den om en kärleksrelation mellan en ung pojke och en äldre man, och om de erfarenheter detta ger dem båda. För regin står italienaren Luca Guadagnino.

Gaygaladags!
Dags att börja nominera i olika kategorier inför QX Gaygala 2018! Nomineringsprocessen startar torsdag 23 november.

En powerflata, på Power hit radio!
Frida Malki
heter tjejen du kan vakna med varje vardagsmorgon. Tillsammans med kollegan Erik håller hon i Powermorgon. QX har pratat med tjejen som ingen tror är gay...

Kan alla bli ekonomiskt oberoende?
Ola Lauritzson ger dagarna ut boken Aktier – 3 steg till ekonomiskt oberoende. För QX berättar man hur man blir förmögen på bästa sätt!

Ett skepp kommer lastat, med 3000 homosar
I december har dokumentären Dream Boat premiär på Netflix. Vi har storyn bakom.

Vad kostar det?
Vad kostar 100 röda rosor? En egen biosalong? QX har tagit reda på hur man sätter guldkant på vardagen.

Att resa i business
Vi har snackat med två personer som väljer det där lilla extra när det kommer till resandet.

En bok om flator, för flator
Sam Skogh har skrivit en bok, om flator, för flator och alla andra. Sam saknade litteratur att relatera till och tog därför saken i egna händer och skrev Det flata racket, en gay chicklit om sex karaktärer som vi får följa genom lycka, sorg, fest, framgång och mycket annat. Boken är den första i en trilogi och vi var såklart nyfikna på Sam och skrivandet!

Dessutom har vi bott på ett lyxigt SPA-hotell i Västerås, recenserat AIDS-dramat 120 slag i minuten och så har vi träffat Hela Sverige bakar-stjärnan som berättar om favoritbak och livet med två pojkvänner. Plus en massa annat såklart!