Ladda ner QX oktober 2010 som PDF

Under de 15 år och 180 nummer som QX funnits har kändisar som Kim Kärnfalk, Eddie Razaz, Christer Björkman, Hans Marklund, Mariette Hansson, Niklas Andersson med flera kommit ut.
Några av de mest uppmärksammade intervjuerna i QX historia är dels när Carola gick ut och sa att hon trodde att homosexuella kan botas med förbön, och dels när Andreas Lundstedt berättade i en öppenhjärtig intervju i QX att han är hiv-positiv.

QX har även fått stort genomslag tack vare sina TV-sända och välbesökta Gaygalor genom åren.

Några av de kända personer som prytt omslagen under QX 15 år är: Carl-Jan och Lotta, Sverker Åström, Mark Levengood, Efva Attling, Eva Dahlgren, Henrik Schyffert, Micael Bindefeld, Maria Wetterstrand, Måns Zelmerlöw, Carolina Gynning, Sissela Kyle, Prins Carl- Philip m.fl.

Nya numret som kommer ut imorgon pryds av Jill Johnson som bland annat säger så här på frågan om hon alltid varit säker på sin läggning:

Ja, det tror jag. Fast…den dörren vill jag hålla öppen. Jag är där jag är nu, och har aldrig sneglat åt ett annat håll. Men kärlek är kärlek, och jag kan inte se det som en omöjlighet att jag skulle känna en så stark kärlek för en kvinna att det skulle resultera i något. Jag kan till och med hoppas att jag någon gång får uppleva det. Man ska ju uppleva allt innan man dör.”