Oscar Zia
Den 21-årige skåningen sjunger nu på svenska (och skånska). QX träffade honom på nya Stockholmshotellet Downtown Camper by Scandic för ett dopp i takpoolen. Dessutom blev det ett snack om att dras till fel grabbar, sena nätter på Backdoor och att inspirera unga människor att komma ut.

Pride i Sverige
Dags att regnbågskryssa in din almanacka! Vi listar nämligen alla Pridefestivaler i Sverige, pratar med festivaldebutanter och träffar tre personer som firat hyllar i sina hemstäder.

QX möter Alicia Vikander
En exklusiv intervju med Sveriges egen Oscarsvinnare blev ett gruppsamtal som inte tog den riktning QX Ronny larsson hoppats på. Men det blev ändå en artikel.

Val 2018: Jimmie Åkesson
QX fortsätter sin serie med partiledarmöten. Den här gången ställer QX Pär Jonasson Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson mot väggen.

Jonas & Malin har Stil i Sikte
Jonas Hallberg är tillbaka i TV3, denna gång med Malin Gramer. Tillsammans ser dom till att Östersjöns passagerare får en ny stil.

Stockholm Prides ordförande…
…Britta Davidson berättar om sina tankar kring det regnbågsfärgade ledarskapet och den stundande EuroPride-satsningen.

Johan är vår man i Robinson
Robinson Fiji rullar på i TV4, och självklart är det regnbågsfärgat i persongalleriet även denna gång.

Dessutom skriver vi om Prideprylar, låter Lets Dance-aktuella Tobias Karlsson lista sina favoriter och berättar om nypremiären av klassikern Spindelkvinnans kyss.