Sommaren i City
Regerande Mr Gay, Samuel Bälter, lämnar i augusti över kronan. Men innan dess ska han till Polen för att tävla om kronan i Mr Gay Europe. QX passade på att be Samuel visa sommarens hetaste badmode.

Malmö Pride
”Full moon in the city. And the night was young. I was hungry for love. I was hungry for fun”. Nu är det dags för Malmö Pride och vi gissar att alla Pridefirare kommer att sjunga allsång på pridekalaset när Samantha Fox intar stora scenen i PridePark.

Isabelle & Sabine pratar sex
Den 5 juni är det premiär för sexprogrammet ”Sex med Smail˝ med bitjejerna Isabelle Wahlf, sexexpert och Sabine Engström, sextestare i programmet.

Love, Simon
Den 15 juni har årets stora gayfilm premiär Love, Simon. QX Ronny Larsson skriver om filmsuccén.

Ulf Kristersson
Det har blivit dags för Moderaternas Ulf Kristersson att frågas ut av QX. Vi fick nästan en hel timme på oss att prata hbtq med Ulf som bland annat berättar om hur han tillsammans med Fredrik Reinfeldt trotsade partilinjen i partnerskapsfrågan.

Pride i Madrid
Madrid Pride är en av världens största pridefestivaler – om inte den största. Här är korta tips på saker du kan göra, se, äta, och uppleva när du är där – och var du kan bo.

Mina favoriter
Författaren, språkkännaren, bisittaren, flatikonen, krönikören Sara Lövestam är alltid aktuell. Här väljer hon sina favoriter.

Dessutom recenserar vi Love, Simon, träffar Calum Scott, listar 90´s-favoriter och mycket annat!