Jöback intar Cirkus
Jag har intervjuat Peter Jöback fler gånger än jag kan minnas. Från tiden då han fortfarande inte kommit ut via Miss Saigon, popskivor och Livet är en schlager till Broadway och Fantomen. Han pratar alltid med samma inlevelse och brinner för projekten han går in i. Som om det han gör nu är det viktigaste han gjort. Men – den här gången känns det som han brinner lite extra. Han är så entusiastisk och snubblar liksom på orden när han ska berätta om nya showen och den nya skivan att han glömmer frukostmackan han köpt på cafét så den ligger orörd på
tallriken när intervjun börjar närma sig sitt slut en timme senare.

Mia Skäringer ”Jag skulle kunna leva med en kvinna”
Nu är komikern och skådespelaren Mia Skäringer Lázár aktuell med tv-serien “Kroppshets” och sin föreställning ”Avig Maria – No more fucks to give”. Hon ger i princip aldrig intervjuer, men för QX berättar hon om sin pridevagina, att hon kunde bli förälskad i tjejer som liten och om hur det var att bli kallad homofob.

31 saker du inte får missa höst
Sommarens ljus är på väg att lämna oss, men misströsta icke. Här är listan med filmer, musikaler, böcker, tv-program och annat som kommer förgylla våra dagar när höstmörkret är här.

En king på turné
Manbun, kostym och ett gott öga för kvinnor. Det är Qarl Qunt signerat Sofia Södergård. En dragkaraktär som växte fram för fem år sedan, och som nu åker på turné från Skellefteå till Malmö i föreställningen SLICK.

”Jag knullar alltid bareback”
Månades gästkrönikör är Daniel S Ogalde, han är frilansande journalist och krönikör baserad i Colombia och Sverige. Han skriver om samhällsfrågor, politik och nöje i bland annat Arbetaren och Vice Magazine.

Dessutom:
Film, musik, tv, grooming, mat, dryck – och QX Gayskola