Ladda ner QX april som PDF

Hetare än Zlatan
När Anton Hysén kom ut som homosexuell drog världen kollektivt efter andan.
Själv undrade han vad grejen var.
QX Mats Bax tog reda på det.

La La Dajana
För några år sedan såg vi henne som cool programledarbrud i TV3:s ”Lustgården”
tillsammans med Tilde Fröling. Sedan försvann hon. Nu berättar singelaktuella
Dajana Lööf för QX:s Magda Gad att tv-karriären brände ut henne – och att hon
har hittat tillbaka till sig själv hemma i den skånska myllan.

Par i fåtöljer
På sju månader har Linda och Jona Netsman blivit en snackis i designbranschen. Parets möbelåtervinnande företag Design by Leftovers har fått stor medial uppmärksamhet och är nu på väg ut i världen.

QX knackar på…
Hemma hos Madeleine och Gunilla går detaljerna i orange. Hos Per och Jonas är hemmet mer neutralt, medan Stefan och Peter vågar satsa på lite starkare färger. QX har knackat på hemma hos några personer som alla jobbar med inredning och design.

Världens bästa Tobias
Med sina elva gånger är Tobias Karlsson den som varit med flest gånger i Let’s Dance i hela världen. Nu är målet att vara med i den amerikanska upplagan, Dancing with the stars. Möt killen som alla verkar ha ett gott öga till. Inte minst hans danspartners.

2 x Niclas Ericsson
I september lämnade författaren Niclas Ericsson sitt liv i Stockholm för att flytta till San Francisco med sin pojkvän. Men när han kom fram blev inget som han hade tänkt sig. Magda Gad har åkt dit och hälsat på honom – i hans nya lägenhet där han bor ensam med sin hund Samson.

Dessutom:
Vi träffar nya popgruppen Straight Up, pratar med Frida Selander och möter rabbin David Lazar. Vi recenserar skivor med Britney Spears och Sara Varga och har sett filmen Blue Valentine.