Captain Cooke
En 42-årig tatuerad irländsk snubbe är årets hetaste import. Vi träffade Instagram-favoriten.

Han är Boy Erased
Höstens mest omtalade gaydrama går just nu på biograferna. Boy Erased skildrar verkligheten på ett konversionscenter, dit unga homosexuella skickas för att bli straighta – eller ”pray the gay away”. QX har pratat med killen som filmen handlar om.

Hot Like Hernandez
Stylisten Julian Hernandez är en av Sveriges hetaste manliga influencerprofiler. Hans 54 000 följare lajkar varje steg han tar och i höst har han gett Idol-artisterna ett stilfullt yttre.

Ett gäng flator i Kalifornien
Ett gäng flator. En resa till L.A. Stränder, sol, drinkar och lite pridefirande i Palm Springs på det. Här får vi en rapport från Kalifornien, delstaten som Donald Trump inte gillar, men som vi älskar.

Gaygalatips
Den 4 februari är det dags för den 21:a upplagan av QX Gaygala. Från och med imorgon kl 06.00 kan du börja nominera dina favoriter.

Byggbögarna
”Det kan inte mer än rasa” är en ny bok av Byggbögarna Daniel Österhof och Michael Westlund. Killparet som varken har erfarenhet, kunskap eller pengar rustar upp ett trähus i Grönviken, Jämtland. Eller, de hade haft träslöjd i grundskolan…

Dessutom har vi kryssat med Vikings färskaste kryssningsfartyg, övernattat i ett skånskt SPA-paradis, pratat Feng Shui med en författande flata, och så skriver Mian Lodalen krönika.