Magnus summerar karriären

Den 15 mars är det premiär på showen ”Från Barbados till Gamla Stan”. Här samlar Magnus Carlsson alla sina hits i en snygg förpackning, allt för att fira en karriär som gått från Sveriges hetaste dansband via en internationell discosuccé till att stå på egna ben med maffig Mellopop. Det är i år också 25 år sedan Barbados hade sin första Svensktopps-hit med ”Hold Me”.

Locker Room Talk

När Donald Trump försvarade sitt ”grab them by the pussy” uttal med att det bara var ”locker room talk”, räknade han nog inte med att det skulle bli startskottet för två killar i gymnasiet att starta ett ungdomsföretag. Ett företag som senare skulle hyllas av Zlatan och samarbeta med Durmaz för deras arbete mot ett hälsosammare snack bland män i omklädningsrum.

Åsa Lindhagen – Sveriges första statsråd som är HBTQ

Åsa Lindhagen (MP), 38 år, uppvuxen i Norrtälje och civilingenjör i grunden. Numera jämställdhetsminister i Sveriges riksdag och första kvinnliga statsrådet i Sverige som är hbtq. Som jämställdhetsminister kommer hon ha hand om hbtq-frågor i regeringen. Ett ämne helt i QX smak.

Jon Henrik Fjällgrens superkropp

Jon Henrik Fjällgren gjorde succé i den tredje deltävlingen i Melodifestivalen och gick direkt till final. Vi tog ett snack med honom om finaluppladdning och hur han byggde sin superkropp.

Från ’räknade dagar’ till ’etta på listan’ – Sissela Kyle aktuell på nytt

– Jag gör listor hela tiden, i bedömningar men också för livet och strukturen. Om det är tungt kanske etta på listan är att komma ur sängen. Ibland är min etta buss 76 eller Kick med havssalt. Eller ring telia support. ”Etta på listan” är rätt kaxigt och det känns också cool vid 62 års ålder.

Attraktiva ansikten

Så vårdar Maria och Daniel sina ansikten. Experttips i all ära men vi frågade två heta homos om deras hudvårdsrutiner och skönhetstips.

Dessutom:

…hittar du en artikel om Träningsresor, ett stort reportage från QX-galan, vi träffar syskonduon Arrhult, checkar in på Kungsberget, får en lektion i Botox samt får reda på Johan Hellströms favoriter.