Fem par om sina relationer
QX har träffat fyra par, som alla varit ihop olika länge, som berättar om hur de håller kärleken och relationen vid liv.

John Lundviks hunkigaste motstånd
Tro inte att brudkampen i ESC i fjol, mellan Netta och Eleni Foureira, påverkat årets Eurovsion. I år är det de snygga grabbarnas år där Sveriges John Lundvik bjuds på tufft motstånd från alltifrån Schweiz via Ryssland till Italien.

”And before you leave let me show you Tel Aviv”
I maj intar Eurovision Song Contest israeliska Tel Aviv. QX egen Golden Boy, Ronny Larsson, åkte dit.

Gay of Thrones
22 140 minuter. 369 timmar. 15 dygn. Det är ungefär så mycket tid Alfred Jansson spenderat på Game of Thrones (GoT). Det innebär att han sett varje säsong sju gånger och däremellan vissa favoritavsnitt. Alfred är en ”Thronie” (det är vad alla fans kallas). Så inför premiären av den åttonde och sista säsongen packade han ner sina GoT-strumpor och reste till Nordirland, seriens moderland.

Gay i Game of Thrones
Minns ni alla regnbågskaraktärer som lämnat serien? QX Alfred Jansson har listat dem.

EU-valet
Vi tar en närmre till på EU-valet den 23-26 maj och varför det är viktigt att rösta!

Darin-Feber
Maj månad är Darins månad. Då råder det Darin-feber i hela landet. Tre utsålda arenor, Globen, Scandinavium och Malmö Arena. Vi ses där!

Kärlek utan app
Grindr, Scruff, Tinder och Qruiser. Sätten att hitta kärlek och sex på är många. Appar och hemsidor, mobilen och i datorn. Men ibland glömmer man bort att man kan träffas på andra sätt också. Här tipsar vi om några av dem!

Dessutom listar Fredrik Kempe sina favoriter, tar ett snack med franska ESC-kandidaten Bilal Hassani och så uppmärksammar vi HBO Nordics nya flatfavorit Gentleman Jack.