”Ibland hänger jag med killar, ibland med tjejer”
Omar Rudberg fick sitt genombrott med gruppen The Foo Conspiracy när den bildades 2013. Gruppen bytte namn, tappade en medlem, bytte namn igen, för att till sist splittras helt och hållet. Nu är det dags för Omar att köra solo. QX Alfred Jansson träffade Omar för en stor intervju.

Rocketman – årets film?
Filmen om Elton Johns liv får fem QX av vår filmrecensent Andreas Samuelson. Vi har träffat skådespelarna i filmen.

Allt om WestPride
I juni är det äntligen dags: West Pride erövrar Sveriges andra stad för regnbågsfirande de luxe. Vi berättar om höjdpunkterna!

En taxig hundglasshjältinna
Sonja Catanis hundglassar är en succé och det är hennes hundar Hugo & Celine har gett namn åt dem.

Fotbolls-VM
Hon är ytter- och mittbacken med den fruktade inläggsfoten som debuterade i landslaget med 3-0 i baken mot Frankrike. Fem år senare står Magdalena Eriksson redo att löpa ned hela världen och tackla varje motstånd för att nå guldet. QX fotbollsexpert Alva Nilsson skriver om årets stora bollfest.

Linnea gjorde kläderna i Game of Thrones
Game of Thrones är inte bara känt för mord, intriger och kampen om Järntronen. Serien har också hyllatsför sina spektakulära kostymer. Bakom dessa står en hel stab med kostymörer och en svensk som haft en betydande roll i arbetet.

Fanny fick en andra chans
Fanny Edström kom ut för fyra år sedan. Hennes pappa hade omkommit i en arbetsplatsolycka och Fanny insåg i sorgen att livet är för kort för att inte levas fullt ut. Nu är hon aktuell med sin första singel En andra chans.

Dessutom: Ni har väl inte missat fantastiska tv-serien Years and Years som just nu rullar i HBO Nordic? Vad är ett Kattcafé? Pekka Heinos boktips och Kamferdrops favoriter plus mycket annat.