Som vi tidigare skrivit är QX i stort behov av fler intäktskällor när många av våra annonsörer tvingas vara försiktiga med tanke på det rådande corona-läget. Därför hoppas vi på Ert stöd så att vi kan överleva den här krisen. För att på bästa sätt stötta oss så rekommenderar vi att ni tecknar en prenumeration. Från och med aprilnumret så får digitala prenumeranter tidningen fem dagar tidigare än läsare av papperstidningen.

QX april gick i helgen ut till digitala prenumeranter och numret pryds av PR-gurun och fashionistas Fredrik Robertsson som berättar varför han vill vara ”extra allt”, det viktiga arbetet med Regnbågsfonden och varför han inte känner sig som en del av gaycommunityt.

Börjar du prenumerera nu skickas nya aprilnumret digitalt inom 24 timmar.

”Det som förvånar mig är att de som dömer mig mest är andra homosexuella män. Det får jag inte ihop. Vi borde ju omfamna varandra”, säger han i intervjun med QX Anders Öhrman.

Dessutom bjuder vi på en stor HBTQ-vänlig tv-special med massor av serier som man kan streama hemifrån: 16 tips som du kanske inte upptäckt, som alla har starka HBTQ-karaktärer. Alltifrån svenska Hamilton och flatiga Feel Good till hejarklacksrealityn Cheer och spanska Elitskolan. Det blir också ett besök på inspelningen av gaygalanominerade Sex Education plus en polsk flatserie som QX Matilda Thorén skriver sig varm om. Dessutom har vi pratat med The Mamas och Moves låtskrivare om hur det känns nu när Eurovision inte blir av. Detta och mycket mer i QX April.

Här tecknar du prenumeration:

Prenumerera på QX digitalt

Prenumerera på QX