QX april börjar nu distribueras runt om i landet samt går idag att läsa digitalt för alla, prenumeranter fick den redan digitalt i söndags. Skaffa din prenumeration här.

QX april pryds av PR-gurun och fashionistan Fredrik Robertsson som berättar varför han vill vara ”extra allt”, det viktiga arbetet med Regnbågsfonden och varför han inte känner sig som en del av gaycommunityt.

”Det som förvånar mig är att de som dömer mig mest är andra homosexuella män. Det får jag inte ihop. Vi borde ju omfamna varandra”, säger han i intervjun med QX Anders Öhrman.

Dessutom bjuder vi på en stor HBTQ-vänlig tv-special med massor av serier som man kan streama hemifrån: 16 tips som du kanske inte upptäckt, som alla har starka HBTQ-karaktärer. Alltifrån svenska Hamilton och flatiga Feel Good till hejarklacksrealityn Cheer och spanska Elitskolan. Det blir också ett besök på inspelningen av gaygalanominerade Sex Education plus en polsk flatserie som QX Matilda Thorén skriver sig varm om. Dessutom har vi pratat med The Mamas och Moves låtskrivare om hur det känns nu när Eurovision inte blir av. Detta och mycket mer i QX April.