Omslaget pryds av de fyra tv-favoriterna från Robinson, Clara Henry, Fabian Thingwall, Priya Svang & Ragnar Westberg Martinez, och vi har fått till ett exklusivt snack med dem om allt som hände på ön, och såklart vad som hände sen…
Här är en sneakpeak av vad QX maj innehåller.

Regnbågs-Robinson
Fyra öppna HBTQ-personer i TV4/C More-succén Robinson! Och alla är kvar i programmet! QX har träffat Fabian, Ragnar, Priya och Clara för att prata öppenhet, konflikter, hunger och hur det är med sexdrift när man är på en öde ö med massa filmkameror runt sig.

Lesbiska mammor
Anna och Anna fick tvillingar. För oss berättar de om beskedet, graviditeten och framförallt, livet med tvillingar.

Corona = No Business
Tre homosar berättar om hur livet blev när COVID-19-viruset drabbade deras verksamheter.

Olof Laveson

…är politikern som blev Postkodslotteri-boss. För QX berättar han om det tv-bekanta lotteriets fina avsikter, om att komma ut, och vad han brinner för.

Bröllop
Vi bjuder på ett bildspecial från ett bröllop som hämtat inspiration från RuPauls Drag Race!

We’re here
Snart börjar We´re Here, HBO Nordics reality om hur tre amerikanska drugor kända från RuPaul Drag Race åker ut och möter människor med HBTQ-koppling i amerikansk småstäder och gör om dem till drgaqueens. QX pratade med dragikonen Shangela Laquifa Wadley.   

Trädgård-special
Pontuz
har en av Sveriges mest imponerande trädgårdar, Victoria driver Zetas Handelsträdgård , och så tipsar vi om allt som har med uteplatsen att göra.

Dessutom blir det ledarstick med Jon Voss, Real Housewives of Beverly Hills-frun Kyle, handkrämsspecial för söndertvättade händer, favoritting med Regnbågsblods grundare och mycket annat.

Här kan du börja prenumerera på QX. Länk till nya numret skickas inom en dag.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt