Black Lives Matter
Nio svenska hbtq-röster om Black Lives Matter.

Patrik & Igors surrogatresa engagerade en hel värld
QX har rapporterat på qx.se i flera omgångar om Patrik och Igors barnlängtan och om deras oerhört kritiska månader i Mexiko då de blev pappor till prematurt födda tvillingar.

Godmorgon Henrik Olsson
Han har tackat nej till Madonna, tycker att det är omöjligt att intervjua Carola och föredrar direktsänt före bandat. I 25 år har Henrik Olsson sänt radio och varit programledare i TV.

Sveriges första Prideparad
Det blir inga Prideparader i sommar i Sverige så QX tar en titt i backspegeln och blickar tillbaka till den allra första Prideparaden som gick av stapeln i Örebro för 49 år sedan…

12 sätt att ändå fira Pride i år
Flagga! Flagga! Flagga! Filmcirkel de luxe. Blinga upp Barbie! Pride Picnic. Skriv egna Pridetal!
QX tipsar om 12 sätt att ändå fira Pride på i år

Hon driver Gamla stans bokhandel
Det finns något filmiskt och oerhört romantiskt med att ha en liten bok-handel. I Gamla Stans bokhandel i Stockholm jobbar Helena Landberg och det har hon gjort sen bokhandeln öppnade för drygt 1,5 år sedan.

Joakim Månsson Bengtsson
För Lundabon Joakim Månsson Bengtsson är engagemanget för utsatta människor viktigt: Drömmen är ett samhälle där allas mänskliga rättigheter är respekterade och tillgodosedda. Men han har genom åren fått betala ett högt pris för sin kamp.

Malin Björk
Vänsterpartiets Europaparlamentariker Malin Björk väljer sina favoriter.

QX checkar in på Kolmården
Kolmården – och tillhörande Vildmarkshotellet – har öppet i sommar. Vi checkade in för att uppleva en sommarklassiker.

Dessutom: QX Speldosa, filmrecensioner, en hyllning till hbtq-idrotten, QX Gayskola, Grooming och Prideprylar.

Ladda ner appen Tidningen QX!

I samband med det allmänna släppet av QX maj-nummer så släpper vi även vår app för månadstidningen. Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen. Vi kommer steg för steg utfasa användningen av Issuu för att istället helt använda appen Tidningen QX.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt