Ladda ner QX Mars som PDF här

8 Kvinnor
Sexuella övergrepp, alkoholism, homofobi och en alltför snäv norm för hur tjejer får vara. Magda Gad har träffat 8 kvinnor inför Internationella Kvinnodagen den 8 mars och berättar 8 levnadshistorier – som avslöjar att Sverige är långt ifrån jämställt.

HBTQ kan du vara själv
Temat för sommarens Stockholm Pride har just avslöjats. I år ska homos, bin, transpersoner, queera och alla andra samlas under parollen ”Tillsammans”. Viljan att inkludera så många som möjligt i gemenskapen har också en risk – att ingen till slut känner sig hemma. QX:s Anders Backlund ställer frågan: Vad har vi över huvudtaget gemensamt med varandra?

Bästa Bryssel
En weekend i Bryssel? Absolut säger QX Ronny Larsson som tillbringade ett par dagar i den belgiska huvudstaden.

Allt om Gaygalan 2012
När Anton Hysén blev Årets Homo/bi/trans på Gaygalan 2012 fick han stående ovationer av publiken på Cirkus medan Kajsa Bergqvist fick kvällens längsta applåd. Gaygalan blev återigen en minnesvärd kväll.

Vi är fortfarande arga
Nej, det blir inte bättre. Nej, vi lever inte i ett snällt samhälle. Robert Jacobsson har tröttnat på bilden av Sverige som ett öppenhetens land. Den 1 februari startade han uppror.

Dessutom har vi recenserat nya skivor med Miike Snow, Sonja Aldén och Markus Krunegård, sett Madonnas nya film och kollat in nya musikalerien Smash i TV3. Och träffat amerikanska popstjärnan Adam Lambert, illustratören Johan Eriksson, nyblivna tv-stjärnan Fredrik Eklund och så kommer ännu en sportprofil ut… Allt i QX mars.