Så Mycket Styrke
QX träffar popstjärnan som sällan ställer upp på personliga intervjuer.

Matminnen med Nils Emil
Han har drivit krogar som Riche, Teatergrillen, Ulla Winbladh och inte minst den egna krogen Nils Emil. Möt Nils Emil Ahlin, mannen som var Stockholms populäraste kock och krogägare under flera decennier.

Varför skyddar inte kondomen?
Är du en “safety before pleasure”-person eller struntar du i gummit, medveten om riskerna och de eventuella konsekvenserna? En sak är oavsett säker. Antalet bekräftade smittfall av syfilis och gonorré ökar i extremt hög takt bland män som har sex med män.

Edvin Törnblom
QX fick en eftermiddag med Sveriges hetaste innebög, Edvin Törnblom.

Dubbelt aktuell kokboksduo
Kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström är dubbelt aktuella då de nyligen kokboksdebuterade med Snacks Sallad Pasta Dessert, och återöppnar sin Stockholms-restaurang Garba.

Fem knep att bli en vinkännare
Bli en vinmästare i höst. Sommelieren Pelle har listat sina bästa tips som garanterat kommer hjälpa dig att glänsa vid kommande middagsbjudningar.

Nadjas favoriter
Nadja Karlsson är dryckesexperten på Spritmuseum i Stockholm där hon håller i utsålda vin- och spritprovningar.

QX Checkar in
45 minuter från Göteborg ligger Salt & Sill, Sveriges första flytande hotell – QX åkte dit!

Dessutom:
Daniel Ogalde är ny krönikör i QX och tar sig an ämnet ”Öppna förhållanden”. Magnus Norgren är ny säljare på QX och vi säger hej till honom. Dessutom pratar vi med mamma Edith som är en av mammorna till Ludvig 10 år, från SVTs ”Född 2010”. Och så blir det som alltid film, musik och tv.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt