I dag kommer QX Februarinummer ut. För femtonde året i rad har vi samlat favoriterna för en exklusiv plåtning där bland annat Eric Saade, Charlotte Perrelli, Dotter och The Mamas gestaltar kända filmaffischer. Detta är QX Februari 2021!

The Greatest Show – This is Mello!
Favoriterna från årets Melodifestival har blivit avporträtterade som kända filmaffischer. Vem gör bögikonen Freddie Mercury på vår Bohemian Rhapsody? Vilken åttiotalsklassiker har Charlotte Perrelli iklätt sig? Och vilken Oscarsvinnande homofavorit gör Idol-vinnaren Tusse? Se alla bilder i tidningen!

QX Gaygala – tre konferencierer om världens roligaste kvällar
I år blir det som bekant ingen QX Gaygala. Men det stoppar oss inte från att gräva i minnenas arkiv tillsammans med Sissela Kyle, Petra Mede och tidernas första värdinna, Kayo.

It’s a Sin – exklusiv intervju med mannen bakom succéserien
Russell T Davies heter mannen som en gång i tiden gav oss klassikern Queer as Folk. Hans senaste serie It´s a Sin handlar om AIDS-epidemin i åttiotalets Storbritannien och går just nu på HBO Nordic. QX har fått en exklusiv intervju med mannen bakom serien.

Birgitta – äldst i Sverige att genomgå könskorrigering
Vi har träffat Birgitta som vid 83 års ålder gick igenom en könskorrigering.

PrEp – här finns det
QX Alfred Jansson har kartlagt PrEp i Sverige.

Dessutom möter vi bögparet från Tv3/Viasat-såpan Lyckoviken, tecknaren Helen Rasmusson som avporträtterat massa kända ansikten, och så har vi besökt Copperhill i Åre – utan att åka skidor!
Detta och mycket mer i QX Februari!

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt