Vi på QX brinner för regnbågssamhället. Vi har sedan mer än 25 år varit en röst för gay/HBTQ-samhället. Vi ger ut tidningen QX och QX.se liksom QX.fi med nätguiden GayMap, driver communityt Qruiser, QX shoppen och arrangerar årligen GayGalan.

Vi vill bidra till det öppna samhället bland annat genom att bedriva fristående och oberoende journalistik med utgångspunkt från regnbågssamhället.

Vi söker nu en kommersiellt duktig affärsutvecklare med stark förmåga att implementera nya eller förbättrade tjänster för QX. Du kommer att ansvara för affärsutveckling och kommersialisering av tjänster för att öka QX intäkter. Du kommer genom att förbättra och kommersialisera tjänster gentemot slutanvändarna säkerställa att QX även är relevant för annonsköpare. Du kommer internt att jobba med QX alla enheter.

Ansvarsområden

• Du kommer ansvara för att utveckla och hantera QX närvaro och strategi i sociala kanaler

• Du kommer ansvara för att öka försäljning och lönsamhet i QX shop

• Du kommer att ta fram och implementera strategier och aktiviteter för att öka räckvidden av den fysiska tidningen liksom av QX digitala distribution samt säkerställa att QX når fler prenumeranter.

• Generell affärsutveckling och implementation av nya intäktsgenererande tjänster och partnerskap.

Du är

En person med mycket gott affärssinne och förmåga att implementera idéer och strategier. Du har en bra förmåga att prioritera det som är mest affärskritiskt och förstår hur idéer ska implementeras i hela värdekedjan.  Du är en doer som klarar av att driva projekt självständigt även med små medel. Du har en god insikt i och förståelse för regnbågssamhället.

Profilkrav

Akademisk examen
5 års erfarenhet av affärsutveckling
Bevisad förmåga att skapa ekonomiska resultat
God kännedom om regnbågssamhället

Skicka ansökan till [email protected]. Märk med Affärsutvecklare.
Vi kommer att intervjua fortlöpande under rekryteringsprocessen, så det finns ingen anledning att avvakta med ansökan.