Haparandas hetaste – Sophia och William är Robinsons mest omtalade deltagare
Han krossade allt motstånd och vann tävling efter tävling. Hon visade sig vara en starkare spelare än både vi tittare och hon själv trott, men fick lämna tävlingen för att han valde bort henne (och sedan diskades för regelbrott ). QX förde samman TV4:s Robinsons William och Sophia för första gången sedan han såg till att hon fick lämna tävlingen.

Från Kaffekoppen till Mälarpaviljongen – efter 24 år tackar Anders för sig
För 24 år sedan sattes regnbågsflaggan upp på Chokladkoppen i Stockholm. Sedan dess har Anders Karlsson och hans kompanjon Arto Winter öppnat Djurgårdsterrassen, Torget och Mälarpaviljongen. Men nu tackar Anders för sig.

Karl Fredrik och Petter, TV-favoriter med trädgårdsintresse
Nyligen avslutades den andra säsongen av Karl Fredrik på Österlen, livsstilsprogrammet i TV4 där Karl Fredrik och kärleken Petter ger handfasta tips om allt som har med trädgård och växter att göra. Gården Eklaholm har blivit en populär attraktion att besöka, och folk från hela Sverige vallfärdar till parets ägor där de driver handelsträdgård med butik och nu även har servering och kaffebar.

En Pride-pionjär kavlar upp
Vaccinerings-kampanjen ”Kavla upp” ska få svenskar att vaccinera sig mot covid-19. En av personerna bakom kampanjen är Helena Westin, före detta vice ordförande för Stockholm Pride.

”Morrgan är 29 kg kärlek”
Coronpandemin har gjort att allt fler har blivit hundägare. En av dem är Robin Olsson. Han blev husse till Morrgan som behövde omplaceras. ”Det var lite som Gift vid första ögonkastet”, säger Robin.

”Min första kärlek lärde mig hur härligt gaysex är…”
Per Benjman
är Sveriges florist nummer ett. Han vann floristernas världsmästerskap 2002 och har visat sina blomsterkreationer i över 80 länder, han håller i kurser och finns med i ett 30-tal böcker. Mest känd här hemma för sina blomsterdekorationer på Nobel-middagen. Denna månad pryder hans vackra hem i Stockholms skärgård omslaget av tidningen Sköna Hem.

”Rätt som det är inser man att man är lite beroende…”
Robert Jacobsson bor i Malmö tillsammans med ett hundratal tomater, blommor och sticklingar.

Dessutom: Vår Rainbow Roadtrip tar oss till Småland, Mian Lodalen konstaterar att den obligatoriske bögen bytts
ut mot flatan i tv-serierna, Jon Voss läxar upp Margot Wallström, vi bjuder på en odlingsskola för dummies, checkar in på ett hotell utan fönster, pratar regnbågsvin med Anna Ungh och pratar drag med Helena Bergström m.m.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt