Ladda ner QX juli som PDF

Pride med Ph
Lena tycker att jag och mina vänner är lite tafatta och möblerar bestämt om våra sex händer på sin kropp för att få ett snyggt färgmönster likt det ni ser på omslaget. Men det tar emot lite när man ska trycka sin handflata rakt på en av Sveriges största sångerskors tutte.

Jonas Karlsson i svensk ”Tootsie”
I den nya svenska filmen ”Cockpit”, som har premiär i juli, spelar Jonas Karlsson en kille som klär ut sig till kvinna för att få jobb. Hej Tootsie säger vi.

När ens pojkvän är hiv-positiv
24 år gammal upplever Niklas Hogner något han aldrig har känt tidigare. Han blir kär. I en kille. Som är känd. Och har hiv. – Det blev tre saker på en gång att komma ut med.

Dags för Miss Gay Sweden
Miss Gay är tillbaka! I år kommer tävlingen att hållas under Stockholm Pride.
Här är årets nio deltagare.

Bad boy
Vad gör man när man hittar en snygg kille på Qruiser?
Självklart så ber man honom att modella i sommarens badbyxor.
Möt vår bad boy Marcus.

Hon leder svensk damtennis
Hon är förbundskapten för svenska damlandslaget i tennis och hyllad kommentator på Eurosport. Möt före detta tennisproffset Maria Strandlund Tomsvik.

Är Weekend årets film?
Weekend är en av årets bästa kärlekshistorier. En kort intensiv romans på två dygn som säger mer än tioåriga förhållanden. För att inte falla ner i stereotypa gropar satte brittiska regissören Andrew Haigh upp en lapp på väggen när han skrev manus. Det stod ”var inte en klyscha”. QX träffade honom i Göteborg.

Sex om Stockholm Pride?
QX pratar med sex personer om Stockholm Pride. Korta frågor. Snabba svar.