QX jury rangordnar ABBAs låtar
Vi firar att ABBA gör comeback efter 39 år med att låta 39 personer rösta på supergruppens alla 104 låtar!

Benjamins succé
Den 26 oktober släpps höstens stora deckare Helix, som beskrivs som en ”pusseldeckare på speed”, klädd i en dekadent och bögig inramning. En bok som gjort debuterande författarna Benjamin Andrée och Alexandra Appelqvist till deckarmiljonärer redan innan den kommit ut.

Här hänger flatorna
Är du en lycksökande flata på jakt efter Sveriges festligaste guldkorn? QX tar tempen på utelivsscenen för brudarna just nu, och har tagit reda på var de kvinnoälskande kvinnorna faktiskt hänger.

Drag med Robert Fux
I november är det premiär för ”Drag”, en enmansdragshow med Robert Fux. I Stockholm kan du se den tillsammans med QX!

Pär & Nicke sålde huset och öppnade gay B&B i Frankrike
De gjorde vad många drömmer om – att sälja sitt hem i Sverige och köpa ett hus utomlands och öppna ett Bed & Breakfast. Pär och Nicke bor numera i franska Marseillan och hyr ut två rum.

Cádiz – spansk pärla värt en omväg
Nere i sydvästra Spaniens hörn, nedanför Portugal, ligger Cádiz. En kuststad som enligt historien är den äldsta i Europa som varit bebodd oavbrutet. Jag kom hit första gången 2008 och har sedan dess återvänt ofta, helt tack vare en god vän som har ett barndomsband till staden. Han har introducerat Cádiz för de flesta av sina vänner, och vi är nu många som förälskat oss i Cádiz. Därför är det inte mer än rätt att sprida den kärleken vidare.

Sätt guldkant på resan
”Vi tar hand om allt vad gäller incheckningsproceduren under tiden du dricker champagne och äter choklad i din egen svit”, säger Magnus Warberg som är chef för Arlandas VIP-service. Låter det som en dröm? Det är det!

Simon Wall – en svensk travstjärna
Simon Wall, 23, är hästuppfödaren och travtränaren som först syntes i YouTube-serien ”Tro, Hopp och Hästar”. Nu har han en egen serie i TV4; Hästliv på Ljuva-Tun, där vi får en inblick i hans och pojkvännen Marcus liv på gården Ljuva-Tun i Hälsingeskogarna.

Dessutom: Daniel S Ogalde undrar om du år en Mean Girl? Idol-Erik Elias favoriter. QX checkar in i ett gammalt portkontor. Vi har sett filmen Swan Song, pratat med Beri & Nicole och så hyllar vi en 30-åring, nämligen ”En blekt blondins hjärta”…

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt