Idag släpps QX Mars. Och hur bättre fira det än med en cool kvinna på omslaget? Sveriges historiska skolminister Lina Axelsson Kihlblom spänner musklerna på vårt cover, och i tidningen bjuder vi på en rad intressanta möten med HBTQ+favoriter från sporten, Spotify och Sveriges Mästerkock.

Med Lina i spetsen
Mitt hjärta är där ska du veta, i hbtqi-communityt”. Lina Axelsson Kihlblom är vår ny historiska skolminister. QX Matilda Thorén har träffat den öppna och stolta ministern med transbakgrund.

José och Dominique startade Brave Fitness
”Eftersom vi själva är öppet gay så är det många av våra kunder som är hbtq”, berättar de två Malmöbaserade träningsentreprenörerna.

QX möter Centerns Annie Lööf!
I vår partiledarutfrågning inför valet 2022 har det har blivit dags för Centerpartiets Annie Lööf att möta QX frilans Aleksa Lundberg.

Jimmy är vår man i Sveriges Mästerkock
Jimmy Guo är copywritern som nu gör succé i TV4-programmet. Vi snackade om hans kärlek till maten, hemligheterna i programmet, och varför han sticker ut jämfört med andra personer med asiatiskt ursprung.

Elitstyrkans hemligheter med Andreas
En stark bög tar plats i TV4:s uthållighetstävling.

Tone mot final
Den 12 februari blev Tone Sekelius historisk då hon som första öppna transperson tävlade i Melodi- festivalen. Och det gick bra! Nu laddar hon för helgens semifinal.

Detta och mycket annat i QX Mars, som nu finns ute och går att ladda hem här!

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt