Idag släpps QX aprilnummer. En tidning som drömmer om resande nu när pandemin ryggat tillbaka. Vi berättar om alltifrån solo-semestertips till tågturande i Tyskland. Dessutom uppmärksammas bögiga svenska filmen Magisterlekarna, Robinsons flata Isabella, och så får Alex Falk den uppmärksamhet han förtjänar. På omslaget syns svenska Mellovinnaren Cornelia Jakobs.

Coola Cornelia
Den 12 mars vann hon Melodifestivalen 2022. Nu väntar Turin för Cornelia Jakobs och hennes Hold Me Closer. QX hartagit ett snack med den nyblivna 30-åringen. Om segern, kommande plattan, Love Generation-tiden, och hennes tid som flatfest-dj…

Alex Falk i rampljuset
Artisten Alex Falk gör succé som en en av de nya ”tjejerna” i After Dark. Vi träffade Alex för att prata om uppväxt, rasism och After Dark-succén.

Magisterlekarna har premiär
Äntligen är det premiär för den svenska filmatiseringen av Kristofer Folkhammars omtyckta roman om ett läroverk med bara bögar. QX mötte Johan Ehn, sommar en av huvudrollerna, och Ylva Forner, som regisserat.

Våga resa solo
Att resa på semester själv är läskigt för många. Vi har träffat fyra QX-läsare som gärna reser på egen hand och som berättar om fördelarna, tipsen och vart de helst skulle vilja åka igen.

QX möter Liberalernas Nyamko Sabuni
Liberalerna har historiskt låga opinionssiffror och interna motsättningar. QX Aleksa Lundberg möter en stridbar partiledare som står inför ett ödesval i höst.

Dessutom: Robinson-Bella, Edvin Törnbloms nya bok, tågtur i Tyskland, Sverige-aktuella Tash Sultana, Julia Alfridas hemliga kändis-crush och killparet som hyr ut sitt vardagsrum till andra HBTQ-personer.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt