Idag kommer QX Juni, en tidning fullmatad med Pride. Julia Alfrida, som gör årets officiella West Pride-låt, frontar tidningen iklädd alla regnbågens färger och berättar mer kring tankarna om att vara icke-binär, och regnbågsartist.

Julia Alfrida – ”Icke-binär är rätt label för mig”
Singeln Coming Out kom till Julia Alfrida som en blixt från klar himmel. Insikten om att hon/hen är icke-binär likaså. Nu är det äntligen dags för den dansanta regnbågslåten, som är det officiella anthemet till West Pride, att se dagens ljus. QX har träffat en artist med Pridepower.

Tove Styrke ”De flesta låtarna är tillägnade min tjej”
QX Isabelle Hed träffade den albumaktuella internationellt eftertraktade popstjärnan som öppnar sig om hur kärleken till flickvännen påverkat skrivandet, flatfansen och regnbågsminnet som driver henne till tårar.

Succé för QX Gaygala 2022!
Vilken kväll! Edvin Törnblom och Sissela Kyle lotsade oss genom en fantastisk helkväll på Cirkus där de stora namnen avlöste varandra: Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia! Magdalena Andersson! Björn Ulvaeus! Efva & Eva! var bara några av namnen som bidrag till årets mest efterlängtade kväll. Vi har samlat alla bilderna från kvällen.

Daniel Larssons revansch
Den gaygalavinnande klubbfixaren blev alkoholist och hamnade på gatan. För QX berättar han om sin väg tillbaka och nya klubbsatsningen Gaynight.

West Pride
I juni är det äntligen dags för ett färgsprakande regnbågsfirande i Göteborg. QX berättar om artisterna, programmet och får veta lite mer om nye ordföranden, Ronnie Hallgren, som sluter cirkeln då han var en av grundarna till det som idag är West Pride.

Pride i juni
QX har grävt lite djupare i vad de olika Pridefestivalerna som äger rum i juni har hittat på. Bland annat gör vi nedslag i Helsingborg, Karlskrona och Västerås.

Fyra regnbågsveterinärer
Möt Sofia, Caroline, Sivert och Christope – fyra veterinärer som berättar om drömyrket, om märkliga ögonblick och om uttrycket ”sådan herre sådan hund” stämmer..

Dessutom, 8 saker du inte visste om Netflix-succén Heartstopper, Secret Garden vann Årets Ställe och Drag-vinnarens nya duett. Detta och mycket mer i QX Juni.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt