QX träffar Antonio Hysén: ”Jag har ingen aning om vad jag vill göra så jag gör allt”
När jag nämnde för någon att jag skulle till Göteborg för att intervjua Antonio Hysén fick jag alltid samma reaktion: ”Jaha, vad gör han nu för tiden?”. Det är det jag ska ta reda på.

Fem killar om Cruising
Säsongen är kommen då många gaykillar ger sig ut i skog och mark för att ”plocka blåbär”. QX har pratat med fem av de killar som du kan hitta i buskarna i sommar och tagit redo på vilka Do’s and Dont’s som gäller, vad du inte får missa att packa ner i ryggsäcken och vilka platser som bjuder på absolut bäst cruising idag.

Allt om Stockholm Pride
Mellan den 1 och 7 augusti är det äntligen dags för Stockholm Pride. Och denna gång kan vi fysiskt mötas i Pridepark på Östermalms IP (öppnar onsdag), insupa information och träffa likasinnade på Pride House, gå i paraden på lördagen och ta del av alla kul punkter som händer runt om i stan. QX går igenom en bråkdel av allt som händer här!

Andreas våldtogs i ”bögbastun”
I bastun där Andreas sitter kommer det in en man som är mycket äldre än honom. Mannen blir snabbt hotfull och närgången. Andreas blir rädd och försöker ta sig ut, men det går inte. Mannen våldtar honom. ”Vi måste kunna prata om att det sker även inom vårt community”, säger Andreas till QX.

Stockholm Prides ordförande vaknar helst med André Pops
Är han ledig under Pride så hittar du honom i champagnebaren på schlagerkvällen. Och på helgen trivs han bäst med att vakna lite halvbakis i soffan tillsammans med André Pops. Stockholm Prides nya ordförande är killen från Sandviken som gick med i Moderata ungdomsförbundet redan som 14-åring – möt Fredrik Saweståhl.

QX möter Kristdemokraternas Ebba Busch
Kristdemokraternas Ebba Busch känner sig orättvist påhoppad av sina politiska motståndare, som återaktualiserat en gammal intervju där hon säger att KD:s utgångspunkt för familjen är ”mamma, pappa, barn”. I QX partiledarintervju menar hon att citatet tagits ur sin kontext och är en del av ett politiskt spel.

Trion bakom Malmö Pride – ”Stort fokus på sex, relationer, lust och närhet”
Den 6-10 juli är det äntligen dags för Malmö Pride igen efter två års haltande på grund av pandemin. ”Nu ska vi go wild” säger projektledaren Anna.

Hedvigs favoriter
Den 9 juli är det dags för Hedvig Lindahl att debutera som sommarpratare. Fotbollsmålvakten från Katrineholm som idag spelar i Atlético Madrid valdes ut till världens bästa målvakt 2018 och har fått Diamantbollen två gånger. Hedvig är gift med Sabine Willms och har två söner.

Dessutom: Författaren Douglas Stewart, supergruppen Super Fëmmes, Mian Lodalens Pridekrönika, Musik, Film, TV. Dessutom checkar vi in på Malmös Pridehotell nummer ett…

Läs QX före alla andra och prenumerera och stöd samtidigt QX arbete som Sveriges enda regnbågsmedia.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt