Här kan du ladda ner QX som pdf.

Priscilla gör entré
Om du gillar gala, glitter och glamour får du inte missa höstens stora privatteaterhändelse i Stockholm: Priscilla Queen Of the Desert! QX träffade musikalens tre ”leading ladies” – Björn Kjellman, Patrik Martinsson och Erik Høiby för att höra vad de har för förväntningar och farhågor inför premiären om ett drygt halvår.

flata + bög = vänner
Min bästa vän är inte bara man utan även homosexuell . Det är något som inte är så vanligt i flatvärlden och något som ofta ses som lite konstigt. Eftersom att jag inte vill ha en sexuell relation med en man så förväntas det att jag inte vill ha en relation överhuvudtaget med män. Det tycker jag är väldigt underligt, vi är väl ändå människor.
QX reporter Jessica Lundgren träffar tre flator med varsin bögbästis.

8 kvinnor om 8 mars
Vad betyder 8 mars för flator? Uppmärksammar vi det? Och vilka kvinnor har vi som förebilder? QX har träffat 8 kvinnor och pratat 8 mars.

Killen heter Kenny
Om du var på QX-galan i februari så känner du garanterat igen Kenny Solomons – han tog publiken med storm när han bjöd på striptease innan han delade ut ett pris från Cirkus scen. Annars är chansen stor att du ändå känner igen denne hunkige engelsman eftersom han de senaste tre åren frontat Bredbandsbolagets reklamfilmer. Och så skymtade han ju faktiskt förbi i videon till ”4 minutes” med Madonna och Justin Timberlake för några år sedan.
QX stämde möte med Kenny för att ta reda på vem han är egentligen – under den där tajta superhjältedräkten…

Gaygalan 2012
Den 15:e upplagan av QX Gaygala blev en supersuccé. Inte minst tack vare Kronsprinsessan Victoria som delade ut priset för Årets Homo.
Läs allt om Gaygaaln 2013. Här är vinnarna, prisutdelarna, artisterna och gästerna.

Dessutom:
Anna Benson släpper ny bok, Jenifer Malmqvist om sin senaste queerfilm, Hurts nya album, gaybaren Torget säljs och vår matkille Håkan har varit i New York och ätit mat. Mycket mat.