I dag ser QX september dagens ljus och börjar att distribueras i Sverige. Numret är en enda stor pepp inför vad som händer i höst, så att vi lättare kan lämna sommaren och gå in i en händelserik årstid med massor att se fram emot.

44 saker att se fram emot i höst
Vi listar allt som gör hösten hetare, härligare och HBTQ-igare. Alltifrån regnbågsrepresenterade filmer via efterlängtade tv-premiärer till populära artister som ger sig ut på turné och bokdebutanter som releasar sin första bokbaby. Vi har öven snackat med flera av höstens profiler för att ta reda på mer om deras spännande projekt.

Möt ”Marianne” från filmen ’Min pappa Marianne’
Hon heter Ann-Christine, men i filmen som hennes liv bygger på har hon namnet Marianne. QX Isabelle Hed har pratat med den spännande kvinnan bakom film och boksuccén.

Val 2022
QX har kollat in vad partiledarna sagt under intervjuerna med QX som publicerats under året. Dessutom har vi sammanställt hur partierna har ställt sig i viktiga frågor som rör communityt.

Dennis – dubbelt aktuell med Danny och drag
Han är en av de kreativa motorerna bakom Danny Saucedos succé The Run(a)way Show som nu sätts upp på nytt i en 2.0-version. Dessutom är han en av stjärnorna i framgången Club After Dark. Möt Dennis Bröchner.

Varför skriver ingen att ABBA:s show i London är ABBAsolutely amazing?
QX chefredaktör Anders Öhrman tycker att reaktionerna och recensionerna i svenska medier av ABBA:s show i London varit alldeles för återhållsamma. Därför behöver det sägas tydligt: ABBA:s Voyage-show är det häftigaste, bästa, mest glädjefyllda och ofattbara på år och dar. Missa inte detta!

Dessutom berättar Sebastian Pau om den omskakande bakgrunden till sin bok Vem fan är Margaret?, Årets Dragvinnaren Imaa Queen listar sina favoritsaker, och både Mian Lodalen och Jon Voss skriver om vikten av att rösta.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt