Idag sänds QX November som PDF till alla prenumeranter. På omslaget syns Sveriges just nu mest efterlängtade par Simon och Wilhelm från Young Royals vars nya säsong har premiär den 1 november på Netflix.
Inne i tidningen publicerar vi en stor intervju med Omar Rudberg (Simon) och Edvin Ryding (Wilhelm) där de berättar om hur det är att återgå till sina roller inför nya säsongen, vilka kända fans de blivit mest stratstruck över och vad de tycker om erotisk fan-art.

Dessutom berättar den populära duon om hur det känns att vissa personer har svårt att sära på verkligheten och fiktion då de tror att killarna är ett par även utanför serien.
Omar: Det kommer alltid finnas människor som vill tro på sin sanning. Men jag tycker att många fans är måna om respekten om att inte ”para” oss. Så det känns inte som att vi måste göra nåt åt det. Fans sköter det åt oss.
Edvin: Jag och Omar vet ju exakt var vi har vi har varann, och det är det viktiga.

För att läsa hela den stora intervjun och dessutom ta del av allt om nya romantiska HBTQ+komedin Bros, Harry Styles som homosexuell polis i filmen My Policeman och en stor intervju med Tone Sekelius om Paradise, traditionen och att dejta, så kan man bli prenumerant nu!

Som nu prenumerant får du et välkomstmail med länk till QX November som PDF.

Samtidigt stöttar du QX fortsatta arbete som HBTQ+Sveriges främsta nyhetsmedia.

Eller så kan du köpa november 2022 som lösnummer här. Papperstidningen skickas ut från och med onsdag.