QX december 2023 innehåller något för alla. På omslaget syns Så mycket Bättre-favoriten Daniela Rathana i en exklusiv plåtning för QX och tidningen är fylld av spännande läsning för grå..supermysiga vinterdagar!

Ingen fin flicka
QX träffar Daniela Rathana för att prata om dramat bakom Så Mycket Bättre-kulisserna, musiken, känslan av rotlöshet, bisexualitet och hennes 12 personligheter.

Nominera till QX Gaygala
Nu är det dags att nominera till QX Gaygala 2023. Välj dina favoriter i tolv olika kategorier!

Civilminister Slottner
Idag är han en av tre ministrar som är öppet hbtq i regeringen. QX Anders Öhrman har träffat Kristdemokraten och civilministern Erik Slottner.

Andreas Wijk- gay med gudstro
Andreas Wijk berättade i Carina Bergfeldts talkshow att han är homosexuell. Ord som han under många år haft svårt att ta i sin mun. QX har träffat Andreas efter att han lättade sitt hjärta och nu berättar han om reaktionerna, hemligheterna och hur det känns att äntligen få dejta.

World Aids Day
QX uppmärksammar WAD. År 2030 ska aidsepidemin vara över enligt FN:s aidsprogram UNAIDS. QX har en exklusiv intervju med Winnie Byanyima som leder arbetet som handlar om mer än en sjukdom.Vi skriver också om nya filmen Stockholm 1982 och så har vi pratat med Gustav Dellhem ett år efter att han prydde QX omslag i december 2021.

Tack för senast
…heter Viaplays stora julfilm. I den spelar Liv Mjönes och Madeleine Martin ett lesbiskt par. QX har pratat med dem.

QX testar: Julöl
QX Matilda Thorén har betat sig igenom det exploderande utbudet av julöl.

Dessutom har vi massor av julklappstips för han, hon och hen, plus mycket annat!

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt