Drag Race Sverige
Som stort Drag Race-fan och någon som följt Ru och hennes queens i 14 år så ville QX Ronny Larsson veta allt inför Drag Race Sverige. Men att skriva om Drag Race Sverige är inte det lättaste. Vi vill ju veta allt om gästdomare, pit crew, snatch game, och om biblioteket kommer att vara öppet även i den svenska versionen. Men produktionen bakom Drag Race Sverige håller hårt på hemligheterna och håller oss på sträckbänken. Till den 5 mars. Men det finns massor av annat att prata om – hur allt började, om Robert Fux, om de tävlande, om hur Drag Race funkar och massa annat.

Triss i hbtq i Let’s Dance
Andreas, Tone och Nilla – två artister och en fotbollsstjärna – där har ni hbtq-trion som tävlar i Let’s Dance i vår. QX fick tag på Andreas Wijk, Tone Sekelius och Nilla Fischer mitt i förberedelserna inför säsongspremiären som blir historisk då vi får se det första tjejparet nånsin dansa ihop då Nillas danspartner är Cecilia Ehrling.

Strippmusikalen The Full Monty – mer än bara nakna män
1997 gjorde The Full Monty succé på biografer världen över – en varm film om ett gäng arbetslösa män i den engelska industristaden Sheffield. När stålverket lägger ner är de i desperat behov av att hitta nya jobb vilket inte är det lättaste, så de bestämmer sig för att försöka upprepa den världsberömda strippgruppen Chippendales succé. Detta leder såklart till många komplikationer, men svetsar dem också samman. Den 9 mars har musikalversionen av The Full Monty, som gjort succé på Broadway, premiär på Intiman i Stockholm.

The Inspection- om att vara bög i den amerikanska marinen
”Jag grät mycket under inspelningarna” – bioaktuella The Inspection handlar om Elegance Brattons tid som bög inom amerikanska Marinen.

QX Schlagerprofiler firar snart 100…
De möttes på QX Qruiser 2006 när de förenades i kärleken till Desperate Housewives. Snart upptäckte de att kärleken till Mello och Eurovision var lika stor och sedan 2007 har QX-Ronny Larsson och Ken Olausson bevakat nämnda tävlingar för QX räkning som QX Schlagerprofiler med egen blogg och podd. Framför allt Fel låt vann-poddarna där de går igenom en gammal Melodifestival i taget har blivit mycket populära.

Tema Skönhet, hälsa, träning
Vi pratar med frisören Linette om hårtrender. Vad är fillers och hur vanligt är det, killarna Joacim och Patrik berättar. Mattias Jakobsson är personlig tränare, crossfittävlande – och musikalartist.

Mian Lodalen ”Jag älskar er, jag älskar er”
Mian Lodalen tilldelades QX Hederpris på QX-galan i februari. Då hon inte hade en aning om det eller var förberedd på det skriver hon i sin krönikai QX om vad hon skulle ha sagt i sitt tacktal om hon vetat om det innan… ”Om jag bara vetat innan hade jag berättat för publiken att bakom varje framgångsrik flata står en heterokvinna och klär på henne. Och bakom varje heterokvinna står en flata redo att hjälpa henne av med kläderna”.

QX checkar in – på Lydmar Hotel
Klassiska Lydmar hotel är Stockholms eget vardagsrum och känns både posh och rock på samma gång – och QX kommer gärna tillbaka.

 

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt