Loreen-ljuset
”Bort med alla regler. Så fort du har regler ihop med kärlek så är det ’divorce’”. QX träffar Loreen dagarna efter vinsten i Melodifestivalen och pratar vinstchanser, tatueringar, öppna förhållanden och att kärlek finns där du hittar den.

Oskar och Daniel har besökt 100 länder
Oskar och Daniel är kända som ”Oskar and Dan online”. Oskar är från Göteborgs-området medan Daniel föddes i London med en svensk mamma och amerikansk pappa. Nyligen uppnådde de målet att resa till 100 länder tillsammans, vilket de tror är det första manliga samkönade paret i världen att göra så. De delar alla sina resor på YouTube och Instagram för 140 000 YT-prenumeranter och över 100 000 Instagramföljare!

Killarna bakom DickFashion
Pontuz Bjelfmans och Mikael Hultbergs liv kretsar just nu kring en tecknad kuk. Parets varumärke Dickfashion har blivit en stor snackis i Stockholms gayvärld, och långt utanför den.

På kryssning i Flandern
Sex städer på sju dagar blev det när QX Ronny Larsson testade kryssningsspecialisten Viva Cruises nya skepp Viva One. Från Düsseldorff via Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Gent, Antwerpen och Nijmegen och tillbaka.

Linda flyttade in i skåpbilen och drar till Spanien
När Linda Lundqvist och hennes ex-fru skilde sig efter tio år hade Linda tappat bort sig själv. Vem var hon? Vad ville hon? Vart skulle hon i livet? Svaren på frågorna hoppas hon hitta någonstans under den resa hon nu påbörjat i en ombyggd skåpbil på väg söderut.

Peter Englund firar 10
Han är mannen bakom Klara Hammarströms, Rolandz och Axel Schylströms extravaganta scenkläder i Mello, men har också klätt några av drottningarna i Drag Race Sverige: Peter Englund. Va, författaren och akademiledamoten?! Nej, såklart inte. Men brukar du spana in tidningarnas mingelreportage har du garanterat sett både Peter och hans fantasifulla kreationer. I vår fyller hans företag PEEP – Peter Englund Epic Productions – 10 år, vilket bland annat ska firas med en modevisning deluxe.

Cristian och Thomas sålde allt och flyttade till Spanien
”Vi ville inte vänta tills vi blev pensionärer, vi vill leva här och nu”, säger Thomas Håkansson som tillsammans med pojkvännen Cristian Kukol sålde allt i Sverige och bosatte sig uppe i bergen i Spanien.

Dessutom: Vi har sett filmen Close och läst boken Kom hit. Vi minns Barbro Westerholm och går på Christer Lindarws 70-års fest. Vi gör återbesök hos killarna Johan och Niklas på tokhyllade Sund Nergården och besöker Malmös nya Guerilla Queer Bar Take Over

 

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt