Micael Bindefeld: ”Jag har haft dåligt samvete för att jag inte tidigare var öppen med att jag är gay”
Det finns ett ”före” och ett ”efter” det att göteborgaren Micael Bindefeld flyttade till Stockholm i mitten av 80-talet. Han blev snabbt huvudstadens hetaste frisör och stylist, och eftersom Micael kände ”alla” fick han snart förfrågningar om att fixa kändisevent. Än i dag är Micael Bindefeld ett nav i kändis-Sverige, men trots många år i offentligheten har han aldrig berättat om sitt privatliv. Förrän nu, i självbiografin ”Mannen Myten Minglet” (Albert Bonniers Förlag).

När kärleken slår till fyrabarnsmamman Birgitta blev plötsligt kär i en kvinna
”Jag har aldrig sett mig som något annat än heterosexuell”, säger fyrabarnsmamman Birgitta Hågemark Olshov. Ändå blev hon en dag störtförälskad i en kvinna. Idag har de varit gifta i tolv år.

Elias har slutat titta på porr
”Droppen var när jag förra året hade sex med min kille och insåg att jag inte kunde vara närvarande när vi hade sex, jag fantiserade snarare om något jag sett på en porrfilm för att hålla mig engagerad”. QX träffar Elias som slutat titta på porr.

Loreens största hot i Liverpool
QX Ronny Larsson har synat årets startfält i Eurovision Song Contest och det var inte lätt att hitta värdiga contenders till Tattoo. Bortsett från våra vassa grannländer Finland och Norge, som båda är brottarhits i respektive hemland, så är det knapert. Men här är elva av favoriterna, i random ordning, som slåss (fniss) med Loreen om segern!

Fyra queera tjejer
Livet i tjugoårsåldern kan se otroligt olika ut från person till person. Vissa är sambo, andra har aldrig varit i en relation. Vissa har ett fast jobb, medan andra pluggar en strökurs på universitetet. QX har pratat med fyra queerpersoner om allt mellan kärlek och sociala medier.

”Tack SVT, Och tack våra drottningar”
Drag Race Sverige är över och jag kan återgå till mitt vanliga liv. Jag tror inte det funnits någon journalist i världen som skrivit lika mycket om en säsong av Drag Race som undertecknad. Men det har varit ett nöje. Ronny Larsson sammanfattar säsongens Drag Race Sverige.

Love Liverpool
I maj invaderas Liverpool av Eurovision-fans från hela världen. Storbritanniens femte största stad är en stolt musikstad som öppnar hela sin famn för att visa sitt musikaliska arv och den coola kreativitet som bubblar i stan med dess 2,2 miljoner invånare.

Dessutom: Vad har Christopher Garplind alltid i kylskåpet och vad lärde hans första pojkvän honom? Mian Lodalen vill ge oss alla en hjärtmedalj. Jonathan är vår kille i Paradise Hotel, QX checkar på en före detta bank i Helsingborg och har sett svenska filmen One More Time.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt