Admira är vår nya drottning
Hon har varit vår dragdrottning sedan mitten av april. Nu väntar en sommar full av uppträdanden, utmaningar och ursnygga looks för Drag Race Sverige-vinnaren Admira Thunderpussy. QX har satt sig ner med Admira/Adam för att komma under skinnet på en vinnare som verkligen kämpat för sin titel.

Dags för West Pride
Den 5-11 juni är det åter dags för WestPride i Göteborg. Som vanligt blir det ett stort firande med parad, pridepark, artister, föreläsningar, dj:s och mycket annat.

TEEO har gjort årets Pride låt för West Pride
Låten ”I Adore Me” har blivit utvald till West Prides officiella låt. Bakom den står artisten och låtskrivaren TEEO.

Bee fyller 15!
I år fyller Bee Bar moppe. Det betyder att den älskade göteborgska straightfriendly baren/restaurangen/klubben vid saluhallen förgyllt västkustens huvudstad i hela 15 år!

”En elev sa att såna som jag borde avrättas”
När Markus Gisslén var 12 år kallades han bögjävel i skolan. Han mobbades och på toaletten hade någon klottrat ”Markus är bög”. Idag jobbar han på RFSL Sjuhärad där han bland annat är ute i skolor och informerar om hbtq. ”Det är ett tufft klimat idag men jag märker att jag gör skillnad för många av de ungdomar jag möter”, säger han när QX träffar honom.

Regnbågshuset i Göteborg
Visste du att Göteborg har ett eget Regnbågshus? Vi blev nyfikna och ställde några frågor till Regnbågshusets Anna Hildersson om både huset och den stundande pridefestivalen.

Goda Gayiga Gotland
Några minuters körning från Visby ligger Salthamn. En gotländsk oas som hyllats i Forbes Magazine för sin mat. Jag ska åka dit för att bo i deras enorma villa vid havet. Och för att äta så klart. QX lämnar fastlandet för att upptäcka det goda gayiga Gotland.

Lady Boss – Anna är festival general för Lollapalooza
– ”Lolla” är en plats där man kan vara precis som man är oavsett om man gillar killar, tjejer eller alla, säger Anna Sjölund som är festivalgeneral för Lollapalooza och själv lever med en kvinna.

Dessutom: Pontus har en roll i en ny utländsk film med gaytema, vi checkar in på nya Scandic i Göteborg, minns klassiska gayklubben Bacchus, kollar in Lotta Schelins favoriter och tipsar om de bästa solskydden.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt