QX julinummer är ute nu och på omslaget ser ni Petra Marklund som gör årets Stockholm Pride-låt: Ocean of Love. Petra berättar om hur hon hittade tillbaka till September-soundet som samtidigt är väldigt Petra Marklund, Pride-showen och vilken September-låt hon upptäckt att hon saknat.

Dessutom innehåller QX juli följande:

Allt vi vet hittills om Stockholm Pride 2023 
Det mesta om det bästa inför Stockholm Pride som kickar igång i slutet av juli: Admira Thunderpussy sätter ihop en supershow, Kinkykvarteret är mer innehållsrikt än någonsin tidigare, jubileumsåret lockade tillbaka två restaurang-veteraner, och så intar regnbågsfavoriten Oscar Zia stora scenen under invigningskvällen. Och mycket annat såklart.

Pamela firar 30 år som DJ
Hon har spelat musik för generationer av flator, queer och gays. Och äntligen har QX satt sig ner för att sammanfatta livet fram till nu. Dj Pamela berättar allt om drogerna, musiken och brudarna.

Åh när ni (tar saken i egna händer)
QX Ronny Larsson har ignorerat solen och testat sig fram i sexleksaksdjungeln för alla med kuk. Sex olika utrustningar undersöks enligt frågeställningen: Hur skön är den?

Bry dig bra Britta
En podd, två bögar och oändligt många smarta diskussioner, sköna skratt och kloka observationer. Mathias och Ludvig ger er örongodiset ni behöver i sommar.

Malmö Pride – nu med draginvasion!
Rebecka & Fiona kommer. Det gör även Storbritanniens första öppna muslimska drqqaqueen Asifa Lahore, Winegar Strokes (RuPauls Drag Race UK), MaMaQueen (Drag Race Holland), Drag Race Sveriges Elecktra och Antonina Nutshell plus Melanie Wehbe, Tribe Frida, och Pridelåtsmakaren Anna Tenfält. och många andra. Dessutom andra höjdpunkter ur programmet, som Drag Workshop, sy din paraduniform, Buttplay och Trans-poesi.

QX på kryssning i Medelhavet
Lite gays, lite fest och en massa sol och mat blev det när QX Ronny Larsson drog på en flådig kryssning med Celebrity Cruises stora fartyg Celebrity Edge i Medelhavet. Det blev stopp i Portofino, Cannes, Ajaccio, Barcelona och Palma de Mallorca.

Livs brev
RFSL Sjuhärad fick återigen avslag på en ansökan om bidrag till sin queera ungdomsgård. Nu går den en osäker framtid till mötes då föreningen själva måste stå för driftskostnaderna och även förlita sig på annat stöd. En av besökarna som går på RFSL Sjuhärads Queera ungdomsgård är Liv, och då Borås Pride startar idag, skriver hon ett öppet brev om vilken livsavgörande betydelse ungdomsgårdens verksamhet haft för henne.

Dessutom: Robin ”Elecktra” Werners favoriter, Pride-shoppa hos shop.qx.se och mycket mycket mer.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt