Ladda ner QX november som PDF här

QX möter Anja och Filippa

Inte sedan Anja kom ut i P1 Sommar har hon eller flickvännen Filippa gjort någon intervju tillsammans. Förrän nu.
I QX beättar de om livet, komma ut-hysterin och framtidsplanerna. Och så ber de om tips på ett speciellt gayresmål….

En annan sida av Roy
För mindre än ett år sedan bodde Roy Fares på en soffa hos några vänner. Han hade inget jobb, inget hem, han var nydumpad och hade fått sin dröm krossad. Idag är han programledare för Dessertmästarna på TV, han frontar annonskampanjer och säljer tusentals ex av sin nya succébok ”United States of Cakes”.

Robert Hannah
I augusti tog juristen och politikern Robert Hannah klivet ut i offentlighetens ljus,
och på sätt och vis även ut ur garderoben, genom en uppmärksammad debattartikel i DN. Att som assyrier offentligt berätta att man är bög och
dessutom vill bekämpa sin egen och andra hederskulturer är modigt.

Straight ‘n Great
Martin Melin är helt klart en straight snubbe vi gillar. För oss berättar den nyblivne deckarförfattaren om boksuccén, hur han hade varit som homopappa, och vad han kom fram till på gaynudistbeachen i Barcelona.

Nu kommer hon tillbaka – Margaret Cho
Margaret Cho är komikern som spottar ut de vassa och obekväma skämten som får en att vrida sig lite i stolen. . I december gästar hon äntligen Sverige och Finland, den här gången med sin träffsäkra show ”Mother” där hon ser på moderskapet på ett mer kontroversiellt sätt.

Dajana Lööf
Bakom artistnamnet Kameleonten döljer sig Dajana Lööf som vi tidigare sett både i sexprogrammet ”Lustgården” och musiktävlingen Fame Factory. Nu har hon omfamnat sin musikaliska spretighet och kallar sig Kameleonten.

En barebackstjärnas bekännelser
Från barndom i Västerbotten och balettstudier till arkitektjobb i London och karriär som porrskådis hos ett av världens mest omstridda barebackbolag. Nu släpper han sina spermafyllda skildringar i bokform där han ifrågasätter monogaminormer och synen på slampor. QX-reportern Anders Backlund har mött Anton Dickson.

Tre sätt att äta
QX har testat tre annorlunda sätt att middag. Hemma hos David. På Silja Symphony. Och på Svartklubben.

Dessutom: Kändisviner, Erik Rapp, Queerskräckisar för Halloween, Allt för Sverige-Shane, Arnold på Stadsteatern och ännu ett pojkband med en medlem som är gay… Och så har vi lyssnat på Katy Perry, sett filmen Återträffen och läst boken ”Mannen utan hjärta” – ja, så längtar vi efter Downton Abbey…