En ny sida av Zia
Den 13 oktober släpper Oscar Zia albumet ”Heartbreakmiljonär”. QX träffade 27-åringen för ett snack om daddy issues, snabba Grindr-dejter och vikten av att skriva texter om en ”han”.

När en date blir ”den värsta dejten” – tjejer berättar
Har inte vi alla någon gång hamnat på en riktigt dålig dejt? Kanske har du skickat ett SOS-sms till din bästa vän eller ljugit att din mormor är sjuk för att kunna smita? Jag själv har varit med om en hel del fiaskon när det kommer till första dejter. Det gjorde mig intresserad av att höra andra tjejers upplevelser. Vi bad tjejer som dejtar tjejer att berätta om sina värsta dejtinghistorier. Från att behöva skjutsa hem sin dejts KK till att ens dejt är och spelar in ”Bonde söker fru”….

Kinky Boots intar Säffle
Lilla Säffle sätter upp Kinky Boots, en drag-fylld musikal om rätten att få leva sitt liv som den man är.

Den här föreställningen är min sista
För QX Pär Jonasson berättar Jonas Gardell om de härliga gamla fjollorna han hyllar i nya boken ”Fjollornas fest”, om den otäcka våldtäkten han upplevde som barn, och om den uppmärksammade lunchen med statsminister Ulf Kristersson.

Mathias väg tillbaka – uteblivna solokarriären ledde till alkohol, droger och sexfester
Från Svensktoppens förstaplats till Gröne Jägarens karaokebås. Från 13000 skrikande fans på Göteborgskalaset till 55 betalande i Åmotfors Folkets Park. Vad snurrar i huvudet när det känns som en hel bransch vänder en ryggen och man måste erkänna för sig själv att man är alkoholist. Nu finns Mathias Holmgrens självbiografi ”Nåt som kan hända vem som helst” ute.

Mäktiga Malta
Malta har alltid varit på min bucketlist, men trots det har jag aldrig lyckats komma iväg. Förrän nu.

Är Demi Matbar nya Roxy?
Saknar du Roxy eller Mandus? Då behöver du definitivt spana in Demi Matbar på Södermalm i Stockholm.

MeloVINfestivalen
Inför hösten samlar vi oss för massa rödvinsmys. QX lät vinexperterna och sommeliererna Peter Färm och Malin Axelsson smaka sig igenom sex kända personers viner. Personer som på olika sätt medverkat i Melodifestivalen. Betygsskalan är såklart från 1 till 12. Blev det sura toner eller succé? Vilka gick direkt till final och vilka nollades? Dags för MeloVINfestivalen!

QX checkar in – i Köpenhamn
NH Collection Copenhagen ligger, förstås, i Köpenhamn. QX checkade in och åt en av de bästa hotellfrukostarna.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt