Idag släpps QX November. På omslaget ser ni huvudpersonen i Netflix mest populära serie just nu, Tore. William Spetz berättar om de tuffa inspelningarna, hur han kom på idén till serien, och Tores sexuella preferenser. Dessutom har QX pratat med hans motspelare Hannes Fohlin och Carlos Romero Cruz.

Dessutom….

”Jag trodde inte jag som transperson skulle få jobb”
Filippa Fernqvist, 30, är journalist, reporter och aktuell som programledare på TV4. Hon är även en av de första öppna transpersonerna att jobba som programledare på TV.

Cobrah ska ta över Europa med BDSM
Cobrah har länge varit underground på fetischscenen. Nu är det dags för henne att ta över Europa.

Allt gick åt helvete för Fredrik
Ett dramatiskt uppbrott med ex-pojkvännen på Gran Canaria blev början på en vändning, och en bok, för poddaren, ståupparen och medieprofilen Fredrik Söderholm.

Albumaktuell & nygift med maken, Eurovision-vinnaren Duncan  bor i Stockholm
2019 vann Duncan Laurence Eurovision för Nederländerna. Nu är den Stockholmsboende artisten albumaktuell med ”Skyboy”. 

När man inte kan vara öppen 
Ahmed, Alexander och Igor. Tre homosexuella killar med en sak gemensamt – de lever ett liv som de inte kan berätta om för sin familj. QX Anders Öhrman har pratat med tre killar som av olika anledningar inte kan leva sina liv som de vill.

Ruset – Sveriges första TikTok-serie
Ruset är Sveriges första Tiktok-serie om fylla, svek och kärlek. Vi möter kända ansikten både framför och bakom kameran, som regissören och Guldbaggevinnaren Rojda Sekersöz som bland annat regisserat Young Royals. Framför kameran ser vi Sabina Ddumba som gör sin skådespelardebut samt Wilma Lidén, från bland annat tv-serien Heder.

Tallinn
Framåtanda och nyfikenhet. Det riktigt bubblar om Tallinn… Ja, förutom om gaynattlivet då.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt