I dag släpps QX februarinummer och för sjuttonde året i rad är det stort Mello-fokus. I år har tio av årets artister plåtats som artister i olika klassiska och lite nyare musikvideos. Elecktra, Marcus och Martinus, Dotter och Danny visar en ny sida av sig själva.

Under de kommande sex veckorna ska Sverige återigen drabbas av Mellofeber och varje vecka väntar en deltävling med sex tävlande artister. QX har som vanligt fångat upp ett par av dessa och förutom att prata om deras låtar och sin medverkat, plåtat dem i ett helt nytt sammanhang. I år gestaltar artisterna kända musikvideos och vi lovar att ni kommer att njuta av Peter Knutsons fantastiska bilder skapade efter en idé av QX Melloexpert Ronny Larsson

QX februari innehåller också en intressant djupdykning som vår praktikant Juli Adolphsson gjort i varför det inte finns en kvinnlig Grindr. Varför är det bara bögarna som är app-aktiva och söker snabba ragg? Hur funkar brudarna när det gäller app-dejtandet? Juli har dykt in i appdjungel och tagit hjälp av vänner, bekanta och en kärleksprofessor för att få svar.

Den 23 februari är det premiär för årets stora bögfilm, All of us Strangers. Andrew ”Weekend/Looking” Haighs nya film om en man som faller för en hemlighetsfull granne samtidigt som han möter sina sedan länge döda föräldrar, hyllas av QX film recensent Alexander Kardelo som en av årets bästa filmer. QX har pratat med Haigh om hur viktigt det är att gays spelar gays, hur han ser på utelivet i nutidens app-era och tankarna kring en av filmens mest sexuella scener som många straighta missar men som man som bög direkt känner igen….

Dessutom vill vi ge lite vårpepp så vi berättar om 25 kul, spännande och överraskande saker som händer i vår.

Detta och mystik mer i QX februari.

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt