Här kan du ladda ner QX februari som PDF

Game of Tones
QX har plåtat årets Mello-favoriter på ett sportigt tema: Game of Tones. Ni ser vilka som är på omslaget men vilka är de andra artisterna som QX tror mest på? Kolla genast in årets stora schlagerspecial!

Alcazar!
Den 12 februari är det premiär för Alcazars hett efterlängtade show Disco Defenders på Rondo i Göteborg. Showen signerad Edward af Sillén bjuder på Alcazar-hits och discofavoriter i en fartfylld show med högt tempo och många ombyten med kläder av Alcazars husdesigner Margaretha Julle. QX tog ett snack med Andreas Lundstedt inför premiären.

Skivbolagsdirektören som blev fotograf
Fotografen Anna-Lena Ahlström ställer nu ut foton på Sveriges mest kända namn.
Det är även hon som ligger bakom de nya frimärkena med kungen och drottningen på.

Ett år efter attackerna – QX träffar Kinnaparet Håkan & Roy
QX har träffat Håkan och Roy, paret som trakasserades, misshandlades och fick hela Sverige att rikta blicken mot den lilla staden Kinna. Ett år har gått sedan någon repade deras bil med ordet bög, sedan dess har de flyttat och nya bevis har framkommit kring attackerna. Hur ser de på livet efter Kinna?

Så mycket Irving!
2015 ser ut att bli ett minst sagt fullmatat år för Tony Irving: Let’s Dance, shower, en föreställning och en självbiografisk bok – plus bröllop med fästmannen Alexander. Det blir faktiskt tredje gången gillt för Tonys del…

Plus intervju med Benny & Ludvig Andersson och Mats Strandberg inför Premiären av storfilmen Cirkeln, alla kul premiärer i vår, fyra QX till en ny popplatta, fem QX till en flatig författare, mode, tv, hem, Roger och en massa massa annat.