Singelspecial i QX majnummer som kommer ut idag

Ladda ner QX maj 2008 som PDF

10 singeltjejer & 10 singelkillar
Vi presenterar 20 singlar som är redo att gå på dejt. 10 killar och 20 tjejer. Och alla 20 hittar du på Qruiser.

Jag och mitt ex
Bästa kompis eller värsta fiende? Alla har vi olika relationer till våra ex. Möt två före detta par, Jessica & Sun och Elin & Sara.

100 fördelar med att vara singel
Singel? Deppa inte. QX listar 100 fördelar med att vara singel. Från fördelen med att du kan komma hem när du vill till att du kan resa på semester var och när du villl.

Pernilla ska boxas mot transsexuella Nong Toom
Hon är världsmästare i thaiboxning, har jobbat som polis, har sökt till Nationella insatsstyrkan, kör motorcykel och nu ska hon fightas mot en kvinna som tidigare var man. Magda Gad har träffat krutpaketet Pernilla Johansson.

19 frågor till Brolle
Brolle är killen som upptäcktes 2002 när Popstarsbandet Excellence sattes ihop. Han hoppade av tv-programmet men fick skivkontrakt ändå och Playing with fire blev en brottarhit. Efter två engelskspråkiga plattor och en svensk Cornelis-platta släppte han nyligen skivan “Ett hjärta som glöder (som en gång brann)”. Dessutom är han en av favoriterna i TV4:s Körslaget . Vi har börjat se den heta norrlänningen med nya ögon.

Charlottes konkurrenter i Belgrad
Vi har spanat in gaygodiset, de värsta konkurrenterna, flatfavoriterna och kalkonerna som ska tävla mot Charlotte i Belgrad i maj.

Nyfiken på Lisbeth Salander
På Gaygalan fick Stieg Larssons bok Luftslottet som sprängdes pris som Årets Bok. Priset togs emot av Stiegs livspartner Eva Gabrielsson.
Efter att ha spenderat ett helt år med Stiegs böcker ville vi veta lite mer om honom, om hur han jobbade, men framför allt om den fantastiska karaktären Lisbeth Salander. QX tog en lunch med Eva.

”Den bästa musiken är skriven för piano”
Magnus Svensson har spelat instrument ända sedan han var liten. Vid 15 år ålder blev han mer inriktad på piano och sedan många år tillbaka arbetar han som konsertpianist. Vi lyckas fånga honom precis innan en jobbresa till London.

Motor
QX inför en ny sida i och med detta nummer, nämligen en Motor-sida.
Redaktör för QX Motorsida är Tommy Wahlström som till vardags är chefredaktör för ”Allt om miljöbilar”.

Dessutom:
Hus, hem och Homo-redaktören rapporterar från Möbelmässan i Milano. Peter Jöback och Eva Dahlgren ger sig ut på turné och släpper en ny singel. Är du på väg till Marbella kan vi tipsa om boende, vi har besökt Townhouse. Vi har pratat med Mia & Klara som släpper en samlings-dvd. Och så har vi lyssnat på nya skivor från Madonna, Mariah Carey, Charlotte Perrelli och Amanda Jensen och sett filmer som Utan spår och Dumpad. Dessutom har Magda Gad har läst Jens Lapidus nya bok Aldrig fucka upp och ger den högsta betyg!